@Vali D: este vina mea ca am sugerat unirea celor doua topice fara sa vad ultima pagina a respectivului topic - ceea ce a determinat efectiv masura luata de colegul Leutz si pe care o inteleg (discutia nu mai avea nimic in comun nici macar cu titlul topicului).
Personal, nu consider a fi necesar sa transferam parte din energia negativa din trafic (sau frustrarile mai mici sau mai mari acumulatein trafic) si pe forum - pana la urma in trafic esti obligat volens-nolens sa participi, pe cand participarea pe forum ar trebui sa fie benevola/placuta/agreabila/relaxanta...
Nu cred ca e atat de important titlul topicului sub care ne exprimam opiniile despre traficul din RO si situatiile din trafic, atata vreme cat nu depasim limitele decentei / respectului.
Tu cum vezi lucrurile?
O zi buna si un excelent week-end sa avem!
LE: stand drept si judecand stramb (sau invers
), cu ce te ajuta aplicarea masurii de mai jos? In cazul in care scapi cu bine din respectivul eveniment, ii distrugi si lui ala viata, dar ti-o distrugi si tu... La ce bun? Merita?
... oricat de calm si prudent poti fi , tot iti vine sa rupi capul unuia ce iti pune viata si integritatea in pericol direct.
In atare situatii (de care ne lovim toti intr-o masura mai mica sau mai mare), cel mai bine este sa te inarmezi tu cu toate cele (rabdare, calm, reflexe, mijloace de inregistrare) pentru a face fata evenimentului si sa pui presiune pe autoritati (atata cat/cum poti) pentru inlaturarea din trafic a respectivului vinovat...