Autor Subiect: service pt 1.3 ddis  (Citit de 1655 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rhadoo14

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
service pt 1.3 ddis
« : 24.Sep.2015, 03:55:03 p.m. »
Salutare tuturor! Avem si noi un familie un Wagon R+, model 2004, pe care il detinem de nou. Am ajuns la 116.000 km si sunt necesare cateva reparatii. Kit ambreiaj, tot sistemul de racire reconditionat, curatare egr+admisie si daca tot ma inham la treaba vreau verificata si distributia si daca este nevoie, schimbata. Pana acum am apelat la Auto Cobalcescu, insa au fost necesare doar revizii si cate ceva pe la suspensie. Acest service nu ma lasa sa folosesc piese aftermarket si nici nu prea sunt familiarizati cu operatiuni la acest motor, asa ca va rog sa imi recomandati si mie un service/mecanic care are experienta pe aceste motoare si ma poate ajuta si pe mine cu niste servicii ca la carte pentru problemele enumerate mai sus. Sunt din Bucuresti. Va multumesc!

Radu

Offline microbus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: service pt 1.3 ddis
« Răspuns #1 : 18.Nov.2015, 08:25:53 a.m. »
Salut! Daca nu ai rezolvat poti incerca la Radacini, langa Master. Sunt dealeri de suzuki si in plus te lasa si cu aftermarket. Cat despre experienta, nu te pot ajuta ca eu am un wagon pe benzina dar baietii sunt profi, la mine, cel putin, au lucrat frumos si am schimbat multe. :)
  • Suzuki Wagon R+ 1.3 69 kW