Sunt convins ca in cazul meu durata lor de viata va depasi viata masinii, dar daca nu le mai schimb odata, cand ma plictisesc de portocaliu. De inspectat nici pe cele de cauciuc nu le inspectam decat ocazional, cand mai dadeam o tura in jurul masinii si bifam cateva lucruri (lumini, fluide, starea anvelopelor, grad de uzura placute de frana) dar singura data cand puneam mana pe ele era cand schimbam placutele, deci mai des de 2 ani oricum nu puneam mana pe ele.
Peste ranforsarea metalica mai sunt imbracate in ceva cauciucat, asa ca nici impletitura metalica nu o vad.
Din 8 in 8 ani accept ca nu am cum sa le verific si le arunc si iau altele fara regrete.
Le-am pus pt siguranta sporita (mai greu de intepat, retezat, deteriorat atunci cand mergi pe drumuri nasoale) si pt ca elimina acea scadere de presiune ce poate aparea in anumite conditii din cauza balonarii furtunelor clasice. La vulcanizare m-au intrebat daca sunt de la NOS, probabil ca ar fi fost bine daca le lua cineva si lor un interviu dupa accidentul lui Paul Walker.