Autor Subiect: probleme la incalzirea oglinzilor  (Citit de 4547 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: probleme la incalzirea oglinzilor
« Răspuns #10 : 15.Oct.2013, 01:27:03 p.m. »
În manualul de exploatare precizează undeva că acel comutator trebuie să fie în poziţia neutru pentru a funcţiona încălzirea oglinzilor...
Din pacate nu exista asa ceva. Atit degivrarea oglinzilor cit si cea a lunetei se face din acelasi buton de pe panoul central si nu au treaba cu butonul de reglare-orientare a oglinzilor retrovizoare exterioare de pe portiera stinga.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bisti

« Răspuns #11 : 15.Oct.2013, 11:30:27 p.m. »
Asa e la VAG

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #12 : 16.Oct.2013, 06:06:00 a.m. »
Din pacate nu exista asa ceva. Atit degivrarea oglinzilor cit si cea a lunetei se face din acelasi buton de pe panoul central si nu au treaba cu butonul de reglare-orientare a oglinzilor retrovizoare exterioare de pe portiera stinga.

Nu pot să te contrazic, am căutat în manual și " nu se ezixtă". Nici nu îmi amintesc unde am citit, probabil în instrucțiunile altei mașini, eventual VAG cum spune și colegul @bisti.
Pentru a nu zăbovi la un citat din opera lui Nietzsche ("Nu sunt supărat că m-ai mințit. Sunt supărat pentru că de acum înainte  nu te voi mai putea crede") care ar fi împlinit ieri 169 ani (dacă nu ar fi abuzat de sare, zahăr și grăsimi în alimentație) aplicăm învățătura (mai)  pragmaticului său coleg vladimir ilici, care afirma cu nonșalanță cum că "practica e criteriul adevărului".
 Așa încât ieri, la plecarea de la serviciu am cuplat degivrarea cu butonul de la oglinzi pe poziția "stânga", martorul "dezaburire/degivrare" s-a aprins și ambele oglinjoare s-au încălzit.

Carele va să zică, mea culpa !
« Ultima Modificare: 16.Oct.2013, 06:16:42 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #13 : 25.Nov.2013, 05:37:25 p.m. »
astazi m-am uitat la oglinda din dreapta care nu se mai dezabureste si nu prezinta semnul de dezghetare pe care il am pe cea din stinga....sincer nu imi mai aduc aminte dar in proportie de 90% si cea din dreapta se dezgheta.
un amic cu alta marca de masina a patit asa ceva si a demontat numai sticla de la oglinda a curatat contactele si a readus-o la viata.....aveti idee daca se demonteaza greu sticla si daca este riscul de spargere.. :pardon: :-t
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite