Autor Subiect: demontare consola centrala bord  (Citit de 5240 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline teo pes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
demontare consola centrala bord
« : 12.Apr.2015, 07:24:58 p.m. »
Demontarea consolei centrale incepe cu scoaterea butonului de ghidare aer(habitaclu-afara) apoi cu partea de sus (cea ce acopera ceasul) , nu are suruburi se trage de ea dinspre partea de jos
Se desface carcasa ceasului din 3 holsuruburi
Se desface chipingul de plastic de sus ,consola mare iese tragand de ea
NU SUNT DECAT 2 BECURI !ies cu varnis , butoanele de actionare nu ies decat dupa scoaterea cablurilor din spate

• ignis

Offline teo pes

• Newbie
  • *
Re: demontare consola centrala bord
« Răspuns #1 : 12.Apr.2015, 07:29:46 p.m. »
Demontarea consolei centrale incepe cu scoaterea butonului de ghidare aer(habitaclu-afara) apoi cu partea de sus (cea ce acopera ceasul) , nu are suruburi se trage de ea dinspre partea de jos
Se desface carcasa ceasului din 3 holsuruburi
Se desface chipingul de plastic de sus ,consola mare iese tragand de ea
NU SUNT DECAT 2 BECURI !ies cu varnis , butoanele de actionare nu ies decat dupa scoaterea cablurilor din spate
  • ignis

Offline teo pes

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 12.Apr.2015, 07:31:42 p.m. »
Se pare ca siteul este cu ceva probleme ! am micsorat pozele ...nu avem voie decat 2 ,,, e facut la misto? e pur comercial?!
  • ignis

Offline teo pes

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 12.Apr.2015, 07:33:13 p.m. »
poze , numai asa pot posta!
  • ignis

Offline teo pes

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 12.Apr.2015, 07:35:19 p.m. »
Se pare ca siteul este cu ceva probleme ! am micsorat pozele ...nu avem voie decat 2 ,,, e facut la misto? e pur comercial?!
  • ignis

Offline teo pes

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 12.Apr.2015, 07:35:45 p.m. »
[
  • ignis

Offline Leutz

« Răspuns #6 : 13.Apr.2015, 05:24:24 a.m. »
Salutare !!! Nu e facut la misto, insa sunt limitari de natura ... $materiala$   :(

De obicei se posteaza poze pe site-uri externe (gen www.postimage.cc) si se pun thumbnail-uri pe forum, intrucat spatiul de stocare pentru care forumul plateste la firma de hosting este foarte mic. Daca am stoca toate materialele postate pe forum (poze, video ... etc.) ... s-ar plati la hosting sume mai mari, care pana acum nu au fost disponibile.

Oricum, revenind la topic, saru'mana pentru tutorial. Daca crezi ca poti sa-l reorganizezi intr-o singura postare cu poze pe postimg sau similar, ar fi nemaipomenit. Daca nu, e bine si-asa. Cine are nevoie intelege ce si cum.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline teo pes

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 13.Apr.2015, 06:13:07 p.m. »
Mi-am cam dat eu seama ca e vorba de bani cand a trebuit sa micsorez pozele !!!, acum ca stiu e bine asa !
Poate facem intr-un fel ...! o sectiune strict tehnica unde sa nu se posteze decat din experiente sigure , operatiuni in curs , si fara dat cu parerea ! de ex eu dupa ce a spus cineva aici am tras de butoane de mi-am rupt degetele si am cautat al treilea bec pana m-am aprins! =))
  • ignis