Autor Subiect: Ignis 1.3 - radiator AC si altele  (Citit de 5903 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline richardmg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Ignis 1.3 - radiator AC si altele
« : 31.Mai.2013, 03:42:59 p.m. »
Salut,

Numele meu este Richard si am achizitionat recent in Ignis 1.3 fabricatie decembrie 2006. Am niste probleme de rezolvat insa la masina iar mecanicul ei mi-a facut o lista cu ce trebuie schimbat. Inafara de cele pe care le va schimba mecanicul, trebuie sa-i repar si AC-ul, din care lipseste radiatorul (poveste lunga...)
    Am gasit la un parc de dezmembrari piesa lipsa dar nu au pe nimeni acolo Sambata care sa iul monteze si sa verifice daca nu cumva-i mai trebuie vre-o tzeava ceva la instalatia de AC.  Ma puteti ajuta cu o recomandare catre cineva care sa vanda dar sa ma ajute si cu montarea si testarea instalatiei de AC?

Offline Laurentiu

Re: Ignis 1.3 - radiator AC si altele
« Răspuns #1 : 31.Mai.2013, 05:58:31 p.m. »
1. Am gasit la un parc de dezmembrari piesa lipsa
2. Ma puteti ajuta cu o recomandare catre cineva care ... sa ma ajute si cu montarea si testarea instalatiei de AC?
1. Sfatul meu este ca sa cumperi un radiator NOU care sa aibe si termen de garantie (cu montaj in service autorizat) ceea ce la SH, nu prea cred ca se da pt radiatoare (manopera + montaj).

2. Daca esti din Iasi, te pot rezolva eu. La sa-mi nr. de telefon pe P.M.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #2 : 04.Iun.2013, 08:45:11 p.m. »
Subscriu!
In plus radiatoarele sh pot avea diverse particule in ele pentru ca nu le protejaza nimeni cu dopuri dupa demontare.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline richardmg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 04.Iun.2013, 10:57:47 p.m. »
Multumesc pentru sfaturi :) am sa caut pe ingaraj sau pe la autonet. Astazi  mecanicul mi-a pus filtre noi (el a comandat cum stia ca ar trebui in general pentru masini pe benzina) si mi-a spus ca filtru de benzina l-a trimis inapoi fiindca masina nu are... Ignisul 1.3 VVT nu are filtru de benzina? Cred ca am nevoie de un manual... Cred ca vazusem pe aici ceva.

L.E. Am citit ca filtru de benzina ar fi in rezervor :D serios am nevoie de manualul masinii.
« Ultima Modificare: 04.Iun.2013, 11:21:36 p.m. de richardmg »

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #4 : 18.Iun.2013, 01:36:03 a.m. »
Asa e, sa le faci cartea guler.  :D

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #5 : 07.Aug.2013, 10:03:40 a.m. »
Spalati instalatia de ac inainte de a monta o componenta noua si schimbati filtrul uscator al radiatirului de ac dupa cateva incarcari pentru ca in el se acumuleaza ulei si eventual pilitura de la compresorul defect, iar instalatia nu mai are randament.