Autor Subiect: Spirala airbag  (Citit de 11159 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Spirala airbag
« Răspuns #10 : 28.Mai.2013, 08:49:59 a.m. »
Scuzati aroganta, dar atunci cand vezi ca nu te baga nimeni in seama, faci ceva doar ca sa te faci auzit.
Nu e vorba de aroganta si iti dau dreptate cind vezi ca vorbele tale nu se fac "auzite". Poate ti-as fi putut da macar un sfat daca as fi avut la indemina o poza insa asa ca orbetele nu pot sa-mi imaginez cum e construit volanul tau. Si eu am afut o problema cu volanul cind mi-a explodat air bagul insa mi l-am reparat singur in functie de ce am gasit la fata locului. Eu am un SX4 asa ca nu stiu :(  cum arata acea "spirala" de care vorbesti.

Ai incercat sa pui un alt volan SPORT gen MOMO ? Stiu ca acelea vin cu claxon pe mijloc insa iti trebuie o bucsa de adaptare si sa renunti la airbag. Acum nu stiu cit de important si functional mai este si airbagul dupa 10 ani de zile. Stiu ca acesta se inlocuieste dupa cca 5 ani pt a avea o siguranta in functionare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Danitos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
  • Just Do It!
Re: Spirala airbag
« Răspuns #11 : 28.Mai.2013, 09:14:39 a.m. »
Diseara revin cu poze sa vezi despre ce este vorba.
Nu am nici-un volan la indemana sa incerc, sa vad daca functioneaza.
Suzuki Alto 1.1 / 2003

Offline Laurentiu

« Ultima Modificare: 28.Mai.2013, 09:37:09 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!