Autor Subiect: Zgomote și joc aparent față  (Citit de 3746 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Zgomote și joc aparent față
« Răspuns #10 : 17.Aug.2012, 09:24:38 a.m. »
Cind mecanicul a strins suruburile (piulitele) bratelor, masina era suspendata de fata pe elvator, cric, chituci etc ?
Da. Complet.
OK, mergi la mecanic, urca masina pe elevator, slabeste suruburile (piulitele), coboara masina pe roti si apoi stringe definitiv suruburuile (piulitele) de la brate.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Marge

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 17.Aug.2012, 09:33:06 a.m. »
Mi-am făcut programare, merg luni la prima oră. Şi îmi testez şi telescoapele. Sper că într-o săptămână nu s-au distrus bucşele.
Rămâne valabilă cererea de recomandare telescoape echivalente şi bune. Eventual set cu tot cu arcuri. Dar să îmi ofere şi ceva "smoothness".
Aşadar, dacă cineva se pricepe, şi poate să mă ajute, aştept recomandări.
Vă mulţumesc mult.

Offline Marge

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 13.Mai.2013, 11:16:14 a.m. »
Epopeea e se pare pe sfârşite...
Mi s-au reglat braţele dar zgomotul nu a dispărut de tot şi a mai apoi mi-a apărut o problemă. Când erau mari schimbări de nivel şi telescopul trebuia să facă o cursă aproape completă, se simţea ceva ce dădea direct în caroserie. După multe păreri, multe teste, în final m-am uitat eu şi am observat o pată mică de rugină sub maşină ce nu prea îşi avea locul acolo ce era de la lovituri repetate. Aşa că am realizat că bara de torsiune lovea în caroserie din cauză că bara de torsiune era deplasată din cauza bucşelor (şi nu am opritor cum există se pare la alte maşini).
Aşadar, am tras de bara de torsiune să fie egal loc în ambele părţi şi nu a mai bătut. Acum recent am schimbat acele bucşe şi pivoţii şi momentan pare ok. Dacă mai sunt ceva zgomote mai rămâne caseta de direcţie.

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 13.Mai.2013, 01:29:38 p.m. »
în final m-am uitat eu şi am observat o pată mică de rugină sub maşină ce nu prea îşi avea locul acolo ce era de la lovituri repetate.
De regula, acolo unde se produce frecvent bataie, nu se aduna rugina ci ramine metalul curat si stralucitor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!