Autor Subiect: update-ul Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S3  (Citit de 3947 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: update-ul Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S3
« Răspuns #10 : 10.Ian.2014, 08:04:33 p.m. »
Poate ne spui si noua care sunt :", dar si ceva probleme! Asta daca il folosesti pe un Galaxy S III". Am acest telefon pe mana de cateva luni si de la inceputul anului update-ul la 4.3. Poate sunt chior si nu ma prind.
Go Terios!!!:)

Offline suzukica

« Răspuns #11 : 10.Ian.2014, 08:42:39 p.m. »
ma refer la upgrade-ul android 4.3 din noiembrie 2013 si anume:
1. percepe cu intarziere faptul ca primesti un apel, apoi daca raspunzi reactioneaza dupa un timp sau la a doua incercare,
2. ..
« Ultima Modificare: 10.Ian.2014, 08:49:39 p.m. de suzukica »

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #12 : 11.Ian.2014, 10:13:47 a.m. »
ma refer la upgrade-ul android 4.3 din noiembrie 2013 si anume:
1. percepe cu intarziere faptul ca primesti un apel, apoi daca raspunzi reactioneaza dupa un timp sau la a doua incercare,
hehehe, welcome to club.
Am observat asta! practic cananlul de trafic ( voce) se deschide mai tarziu. Daca vorbesti repede ai toate sansele ca prima jumatate de secunda sa nu fi auzit de cel de la capatul celalalt ( cred ca aici va referiti).
Aici este vorba de procesarea canalului de semnalizare si trecerea lui pe canalul de trafic  in real-time( intre MS  - mobile station si centrala - ). Depinde foarte mult de cat de rapide sunt AISC-urile intr-un telefon si nu neaparat de procesorul central. Stiu problema iar lucrul acesta este dezbatuta de mai multi operatori ( practic, eu  am observat-o pe VDF RO). Daca cineva are cineva si alt operator ( Cosmote / Orange) as fi tare curios sa aflu daca este acelasi comportament.
Cu un software upgrade se poate imbunatatii acest timp, dar pe mine nu ma deranjeaza acest lucru la un telefon.
Motivul este ca, orice smart-phone incepe foarte mult sa semene cu arhitectura unui computer ( CP si RAM ), iar procesarea semnalelor se face din ce in ce mai mult software si nu hardware ( in ASIC-uri = procesoare specializate PENTRU un anumit task).
Inainte, in telefoanele clasice (- nu smartphonurile), erau chip-uri specializate pentru telefoane. Aceste chip-uri au fost reduse pentru a face loc unui CP puternic, dar care nu poate fi specializat NUMAI in gestionarea RRC-urilor ( radio resurse connection, adica convorbirile telefonice). CP-ul pe un telefon, acum, pt un smart-phone face de toate.
deci:  Welcome to Club ! Rabdare si tutun  :)
Today is the first day of the rest of my life

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #13 : 11.Ian.2014, 05:47:53 p.m. »
sincer la mine nu am observat ca in prima jumatate de secunda nu ma aude cealata persoana(poate nu ma grabesc eu prea mult) dar de cind Sony a dat oficial 4.3 ecranul are o mai buna luminozitate si aplicatiile se misca mult mai bine.
bateria tine tot la fel de mult(o zi) in rest toate sunt la fel...astept KitKat cit de curind!
am patit sa imi intirzie foarte putin convorbirea dar era de la un program de inregistrare a convorbiri care el ingreuna telefonul atunci fiind un htc sensation, dar acum cu Xperia Z este alta viata telefonul dispune de resurse destule!
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite