Autor Subiect: Statie radio CB  (Citit de 5683 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline paunica.mihail

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
Statie radio CB
« : 04.Feb.2013, 08:34:57 p.m. »
Salut!Vreau sa imi iau o statie radio CB si voiam in primul rand sa imi dati o idee unde as putea sa pun consola centrala iar in al doilea rand vreau sa vin cu o propunere daca ar mai fi cineva interesat.
     La carrefour este o oferta ceva de genu:-prima statie este la 500 RON iar a 2-a este doar la 150 RON.Deci daca ar mai fi cineva interesat am putea sa dam pretul pe din doua si am iesi la doar 325 RON de caciula(statie+antena 145 cm).Statia tin minte ca este TTi 550.Sper sa nu fie considerata reclama pt ca am postat in speranta de a mai gasi pe cineva interesat.Multumesc.

Offline gdany20

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Statie radio CB
« Răspuns #1 : 17.Feb.2013, 09:34:18 a.m. »
Salut.
Eu am o statie  Maxton CM 70 (este ful digitala nu caraie potentometrele dupe 1an) de 3 ani si sunt supermultumit dar nu este totul statia ci si antena (aceasta nu are nevoie de calibrare) antena este  midland ml 145 .
In linie dreapta mere 15KM  cu reglajul pe auto fara bazaituri 8km.
Se merita.

Offline gdany20

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Statie radio CB
« Răspuns #2 : 17.Feb.2013, 09:37:37 a.m. »
 Revin , se poare monta si casca la ea , are posibilitatea montarii si de amplificator.(Are 4 w legal cat se cere in afara.)
Eu am fost cu Ignisul  (GPL) pana la Monaco si nu m-a oprit nimeni cu statia aceasta.
Succes.