Autor Subiect: probleme tehnice sx4 - abs aprins  (Citit de 2433 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline don_karlos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 0
probleme tehnice sx4 - abs aprins
« : 27.Feb.2011, 07:08:39 p.m. »
Salut prieteni
Sunt posesorul unui Sx4 de 2 ani azi am avut o experienta neplacuta in timp ce rulam martorul abs sa aprins in bord .Dupa ce am consultat cartea am tras pe dreapta si am oprit motorul si acesta sa aprins din nou .Din pacate surprizele nu s-au oprit aici am rulat azi cam 25 km si la intoarcerea spre casa sa mai aprins un martor cel de 4x4 cu intermitenta . Stie cineva ce poate fii? S-au a mai intanit cineva un caz asemanator .
Astept un raspuns pe don_karlos68@yahoo.com .
« Ultima Modificare: 28.Feb.2011, 09:48:27 a.m. de hugbear »

Offline ASZ

Re: probleme tahnice sx4 abs- aprins
« Răspuns #1 : 27.Feb.2011, 10:08:46 p.m. »
Nu stiu ce inseamna, dar cred ca se impune o vizita rapida la service, pt. siguranta ta si a masinii.
Succes.

Offline hugbear

« Răspuns #2 : 28.Feb.2011, 09:20:48 a.m. »
Cum zicea si ASZ, fuga la service, mai ales ca e inca in garantie.

Salut prieteni
Astept un raspuns pe don_karlos68@yahoo.com .
Pai daca ai pus intrebarea pe forum n-ar fi mai bine daca ai astepta raspunsul tot pe forum? ;)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline MrZ

« Răspuns #3 : 28.Feb.2011, 09:41:33 a.m. »
Este foarte probabil sa fi ramas si fara tractiune pe spate. posibile cauze: senzor defect , circuit electric intrerupt, etc
Vezi si aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-sx4/defecte-4x4-avertizare-cauze-rezolvare/
Succes!
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline suzukica

probleme tehnice SX4 - spring edition, 2009 - BRAKE aprins
« Răspuns #4 : 23.Nov.2011, 06:26:13 p.m. »
De ceva timp, in timpul mersului, chiar si in stationare, frecvent la plecare, se aprinde, in bord indicatorul BRAKE.
Curios este ca nu se mai aprinde si alt ceva, frana de mana nu este trasa si aparede cele mai multe ori fie la demajaj, fie la franare.
Ce sa fie oare?

Offline hubbabubba

Re: probleme tehnice sx4 - abs aprins
« Răspuns #5 : 23.Nov.2011, 11:49:47 p.m. »
Poate o nevoie de placute noi  ;) . La mine asta a fost  :D
What goes around comes around ...

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #6 : 24.Nov.2011, 08:00:55 a.m. »
Martorul Breake se aprinde de la uzura placutelor.Daca mai merg completeaza cu lichid de frana si pana la schimbul placutelor nu se mai aprinde.

Offline bogdanb

Re: probleme tehnice SX4 - spring edition, 2009 - BRAKE aprins
« Răspuns #7 : 25.Nov.2011, 04:53:24 p.m. »
De ceva timp, in timpul mersului, chiar si in stationare, frecvent la plecare, se aprinde, in bord indicatorul BRAKE.
Asta am patit si eu, dar nu e neaparat ceva ingrijorator - eu am mai mers cam 1000 de km pana am ajuns cu masina in service la Autonet; mi-au schimbat lichidul de frana (aveam 35000km, neschimbat la nici o revizie pana atunci) si cred ca mi-au curatat pistonasele de la frana; nu mi-au schimbat placutele, ca erau aproape noi, nici discurile.
Sau vezi sa nu fie vreun fir iesit din mufa lui, care da din cand in cand la masa
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline suzukica

« Răspuns #8 : 11.Ian.2013, 08:45:13 p.m. »
Mersi, s-a remediat problema, lichidul de frana, nivel scazut!
Raspuns cu intarziere!