Autor Subiect: Parbriz zgâriat  (Citit de 3933 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shogunu65

Re: Parbriz zgâriat
« Răspuns #10 : 21.Dec.2012, 01:53:05 p.m. »
suzuki / fiat nu fac parbrize, le cumpara de la diversi furnizori. Daca piesele asa zise de origine costa foarte mult este pentru ca trec prin foarte multe maini pana la cumparator ... inainte sa vand fordul focus am schimbat parbrizul cu 239 lei (montaj inclus) la ceva firma prin bd. Timisoara. Cred ca martec se chemau. Montajul a durat cam 40 min si am mai stat 2 ore la ei in curte pentru a se intari chitul.

Operatinea s a facut ff ok si mi au dat garantie 24 luni, pe care i am transmis o celui care a cumparat masina.

In concluzie ... daca nu ai casco si iti pasa cat dai pentru reparatii exista si preturi bune. Parbrizele vandute de firma asta sunt facute in Polonia, si aratau exact ca cel original.

bafta si sper sa nu se considere reclama ce am scris :)

Offline BXXENL

« Răspuns #11 : 21.Dec.2012, 01:54:40 p.m. »
Marctec se cheama, sunt si in Bucuresti, si eu am mers la ei pt un parbriz de Astra.
  • SX4 1.5
Alex

Online fireburn

« Răspuns #12 : 21.Dec.2012, 01:59:17 p.m. »
Mie mi-au pus geam original (sunt facute de Saint Gobain, probabil si parbrizul si luneta).
S-a nimerit chiar si din acelasi an cu celelalte de pe masina.

Offline ccris

« Răspuns #13 : 21.Dec.2012, 04:12:43 p.m. »
OK, ce spusesem mai sus era din experienta avuta cu un Renault.
Am fost la un mare centru de parbrize si in loc de geam cu filtru UV, tenta verzuie, atermic cum era cel din fabrica am primit unul dintr-o sticla ordinara... In principiu parbrizul e OK, GPS-ul are semnal mai bun...insa pielea de pe scaune n-a savurat schimbarea.

Offline radustoian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 22.Dec.2012, 08:07:38 a.m. »
Confirm afirmatia lui fireburn privind firma Carglass. Eu am luat o piatra in parbriz si mi-au reparat-o cu rasina, gratis. Fac constatarea de dauna pe loc, nu am platit nimic, au zis ca e dauna minora si nu se considera la CASCO anul viitor.
Toata reparatia a durat 30 minute, gaura s-a astupat frumos si mi-au dat un plasture pentru cazul in care mai apare vreo ciobitura, sa o protejeze de murdarie. Mi-au dat si garantie la lucrare.
Ii recomand tuturor care au astfel de probleme la geamuri.