Autor Subiect: Schimb ulei + vesti proaste  (Citit de 2664 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Schimb ulei + vesti proaste
« : 20.Iul.2009, 12:49:52 p.m. »
Salutare, scuze daca nu este in sectiunea corecta dar nu stiu unde sa postez, rog un moderator sa mute daca e cazul. Azi am dus masinuta sa schimb uleiul si filtrul de ulei. Toate faine si frumoase, am stat langa masina si au pus uleiul pe care am dus eu, Castrol Magnatec 5W-40 si filtrul pe care tot eu a luat, deci ei numai au montat si au schimbat. Dar, am probleme la suspenile din fata mai ales  cel de pe partea pasagerului, unde este uzat o rotula sau asa ceva si suspensia este deja "batran", am si fost sa ma interesez de una noua, mai bine zis 2 deoarece o sa schimb pe ambele, toata distractia asta o sa ma coste in jur de 800 lei bucse+suspensia + rotula, cea ce mi-a placut ca va fi cea originala din cate a zis omul ca o sa faca o cerere la firma Suzuki ca nu are pe stoc.
Cateva poze despre operatiunea facuta (imi pare rau de caliatea pozelor dar sunt facute cu telefonul):

Toata operatiunea m-a costat 20 de lei, care includea verificarea rotiilor, franei si schimbul de ulei + filtru de ulei + au pus si stampila si au trecut toata operatiunea in cartea de service al masinii, pe scurt super multumit  :D
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline miocrl

Re: Schimb ulei + vesti proaste
« Răspuns #1 : 20.Iul.2009, 12:53:05 p.m. »
poate iti fac o oferta mai buna la pret pt piese bucurestenii??!!
800 mi se pare cam mult

Offline cobra20

« Răspuns #2 : 20.Iul.2009, 01:05:32 p.m. »
800 pentru ambele (partea dreapta si parte stanga). Ar veni 250 /suspensia, 50 /bucsa si 100/ rotula aia sau ceo fi, asta este

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #3 : 21.Iul.2009, 07:37:57 p.m. »
Si mie mi se pare scump. Eu cred ca, daca mai cauti, reusesti sa faci o economie de vreo 200 lei.
Bafta!
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline cobra20

« Răspuns #4 : 13.Aug.2009, 01:31:19 p.m. »
latest and greates news: am povestit ca trebuie sa schimb amortizoarele la masina, pai cum sunt in Ungaria, am decis sa duc masina la ITP ca sa fac un test inainte sa achizitionez setul, si ce bine imi pare ca ma facut, au testat masina ca la carte verificat faruri, semnalizarea, claxon, suspensii, directie si franele, concluzia nici cea mai mica problema, si noxele erau cele indicate, toata lucrarea mia luat cam 15 min si 4000 de forinti. Amu pot sa zic ca is linistit si ma bucur ca masinutza e sanatoasa tun  :D

Offline danker

« Răspuns #5 : 13.Aug.2009, 01:51:41 p.m. »
- 15minute si 15e, e bine ma bucur ca ai scapat asa ieftin, iti urez sa n-ai probleme in continuare. iar verdictul din ungaria sa fie cel adevarat. ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #6 : 13.Aug.2009, 02:09:06 p.m. »
daca o sa cauti piesele respective in Ungaria sigur le vei gasi la un pret mult mai bun . Acelasi ulei castrol magnatec 5w40 am bagat si eu 60 000 km pana acum

Offline cobra20

« Răspuns #7 : 13.Aug.2009, 02:40:15 p.m. »
Pai am gasit suspensii nu mai aduc aminte ce marca la 33,000 dew forinti, asta nu cele originale, oricum masina a fost testata pe stand cu calculator, deci profesional si aici legile is severe nu ca la noi  X-(

Offline danker

« Răspuns #8 : 13.Aug.2009, 02:59:24 p.m. »
-Eu mi-am luat filtru de aer, ieftin, 1600 foriniti, m-am hotarat sa-mi schimb mai des filtrul de aer, trage mult mai bine, iar cel vechi dupa 5000km arata execrabil.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !