Autor Subiect: din 2wd in 4wd?  (Citit de 2622 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danielsx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
din 2wd in 4wd?
« : 27.Feb.2013, 10:39:12 a.m. »
se poate transforma un sx4 2wd in 4wd?

Offline BXXENL

Re: din 2wd in 4wd?
« Răspuns #1 : 27.Feb.2013, 10:42:46 a.m. »
Orice se poate, dar e mai ieftin si mai rapid sa o vinzi pe a ta si sa iei un SX4 4x4.
  • SX4 1.5
Alex

Offline cristidav

« Răspuns #2 : 27.Feb.2013, 02:32:41 p.m. »
Si eu cred la fel :) Cand am fost la reprezentanta, cei de acolo mi-au zis ca de-aia e teava de esapament asa de jos fiindca au doar un model de teava, si aia e pentru varianta 4x4 si, daca vreau, pot sa-mi pun ulterior 4x4. Asa ca se poate.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline BXXENL

« Răspuns #3 : 27.Feb.2013, 02:37:56 p.m. »
Esapamentul e ultima grija. Pe langa faptul ca trebuie sa schimbi puntea, cutia de viteze, sa-i pui cardan, sa schimbi ECU, sa tragi fire, senzori...butoane...

Doar daca gasesti un sx4 4x4 busit rau la bani de nimic poate merita sa o iei si sa o transformi pe a ta..dar nici asa nu cred ca e vreo afacere.
  • SX4 1.5
Alex

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 27.Feb.2013, 08:19:01 p.m. »
Se poate! La fel cum se poate pune si trapa OEM de ex (am vazut asta la o alta marca pe un alt forum). Dar este nevoie de mecanici buni si seriosi (nu asa cum am avut eu la CLUJ - deci fugiti cat puteti de HOTII de la CLUJ - cel putin pentru SUZUKI) si o suma considerabila de €€€.
Langa toate aceste ingrediente presara si multa rabdare.

Concluzia? Daca o iubesti mult si nu ai de gand sa o vinzi curand plus nu traiesti cu iluzia ca atunci cand o vei "marita" cineva va aprecia isprava ta si vei incasa o suma mai mare de €€€ DA, merita!

Parerea mea e ca iesi o idee mai ieftin si cu mai putin par alb, daca alegi sa o vinzi si sa-ti cumperi una care are deja 4x4!

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #5 : 27.Feb.2013, 09:38:00 p.m. »

Parerea mea e ca iesi o idee mai ieftin si cu mai putin par alb, daca alegi sa o vinzi si sa-ti cumperi una care are deja 4x4!

Cea mai buna solutie.

In rest, cu bani si munca, se poate face orice dar inainte sa te apuci trebuie sa te intrebi daca merita.