Autor Subiect: Intainte de 4 ani de SCR sa ne incalzim in UNGARIA - Intalnire Suzuki HU  (Citit de 8449 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Distanta de la intalnire si fabrica Suzuki este una semnificativa. Reprezentantii fabricii vor fi toti acolo, la Balaton, avand in vedere ca aceasta intalnire reprezinta o prioritate maxima pentru ei. Investesc foarte multa energie si bani inca din februarie asadar nu prea cred ca ar fi posibila vizita pe durata acestei intalniri...insa este la fel de probabil ca s-ar putea stabili o alta data pentru asa ceva in caz ca sunt doritori.

Vestea proasta ar fi ca nu mai sunt locuri in casute, de acum 3 saptamani deja. Loc pentru cort insa in mod cert va fi. Eu in mod cert voi fi prezenta impreuna cu prietenul meu, poate chiar mai devreme cu o zi pentru ca am fost rugata sa dau o mana de ajutor acolo.

Offline Laurentiu

Iasi - “Zanka”, Ungaria si retur = aprox. 2000 km
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cobra20

Si eu as fi interesat, dar parca mai mult cochetez cu ideea de a ajunge si sta doar in ziua de sambata. Oare se organizeaza si vreo vizita la fabrica Suzuki?
se organizeaza si asta, dar nu acuma. Pentru asta se face o alta intalnire.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline tase33a

pare interesanta ideea , dar observ ca inscrierile pt. casuta s-au epuizat , iar sa fac un drum de 610 km dus  pt ziua de sambata si sa ajung la ora 10 acolo,  chiar cred ca nu merita .

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Mai sunt locuri si in casute, dar pe langa casute puteti sa mergeti si cu cortul.