Autor Subiect: Blocare saboti frana  (Citit de 7954 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Blocare saboti frana
« Răspuns #40 : 19.Apr.2012, 05:17:56 p.m. »
E bine ca lumea e totusi de acord ca aceste materiale zise "eco" sunt de kko. Nu doar ca sunt proaste, dar mai si strica imprejur.
E rau ca producatorilor nu le pasa.  :baston:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline BXXENL

« Răspuns #41 : 19.Apr.2012, 05:21:55 p.m. »
Da, dar nu mai bine se strica masina decat plamanu?  Adica prefer placute ecologice proaste decat astm sau eu stiu ce boli faci de la azbest. Acum cat de ecologice si prietenoase cu pipotzica fiecaruia or fi si materialele astea nu stiu...dar sper ca mai putin nocive sau macar provoaca boli mai simpatice.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #42 : 19.Apr.2012, 07:11:24 p.m. »
Adica prefer placute ecologice proaste decat astm sau eu stiu ce boli faci de la azbest.
Citi oamnei ai vazut morti sau bolnavi din cauza azbestului cind a luat amploare fabricarea acoperisurilor cu acele panouri ondulate de azbest ?

De la revolutie incoace, noxele degajate de frinele si discurile de ambreaj daca ar fi fost facute din materiale clasice, ar fi fost vax albina pe linga ceea ce inspiram, mincam si importam. E mult mai nociva viata in ziua de azi cind se bate moneda pe ECO, BIO etc decit cea dinainte de revolutie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Batranul

« Răspuns #43 : 19.Apr.2012, 10:05:22 p.m. »
Ca sa ma exprim elevat: cele mai tzava frane la oltcit (unu' din oltcituri) le-am avut cu niste placute de frana cu azbest prin ele - nu-i venea sa creada ce frane am nici aluia de la statia itp (la ceva vreme dupa schimb a trebuit sa fac itp-ul).

Tind sa cred ca 'bio', 'eco' s.a.m.d. au devenit niste fite care doar costa mai mult. Fara un plus de performanta.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline bogdanb

« Răspuns #44 : 20.Apr.2012, 11:43:53 a.m. »
Tind sa cred ca 'bio', 'eco' s.a.m.d. au devenit niste fite care doar costa mai mult. Fara un plus de performanta.

O mica reformulare: sunt simple texte de marketing cu care publicul este intoxicat permanent, avand ca unic scop sa creasca profitul producatorilor.
Nimeni din "eco" astia nu si-a propus sa ne faca viata mai buna, sub nici un aspect. A crede altceva dovedeste cel putin naivitate.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)