Nu mai deschid un alt topic, tocmai pentru a exista o oarecare continuitate.
A trecut iarna. Am ascultat de sfatul majoritatii covarsitoare si am cumparat o "limuzina" . Dar Insignia arata acum, dupa o singura iarna, zgaraiata de gheata din zapada, iar de bucse, pivoti, telescoape, etc. nici nu mai vreau sa ma gandesc. Orasul arata ca un santier. In plus vine curand vremea pescuitului si a iesirilor in natura. Cum bani de Jimny nu am, ma gandesc sa cumpar ca a doua masina un Samurai sau o Vitara. Bugetul bineinteles ca din pacate este auster; in total 15000 RON. Sunt dezamagit de cat de rau arata in interior Samuraiul (poate din cauza uzurii), dar si de faptul ca nu gasesc cu AC. As vrea sa o mai folosesc si in santierul acesta de oras unde locuiesc. Vitara parca arata mai in mintile ei, si in plus poate gasesc si diesel.Extraurban nu o voi folosi decat max. 15-20 de km pana ajung la locul de pescuit. In rest am cealalta masina.
Date fiind cele de mai sus, voi care sunteti posesori, ce ati alege ?
Vitara are sistemul de tractiune 4X4 cu vascocuplu ? Cat este de capabila in off road, respectiv noroi de balta ?Este adevarat ca motorul de 1600 benzina consuma urban 12-17 l/100 km ?
Cu multumiri anticipate,
Victor