Autor Subiect: caroserie jimny  (Citit de 4053 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ionica77

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
caroserie jimny
« : 29.Mar.2011, 10:57:56 a.m. »
ma intereseaza o caroserie de suzuki jimny indiferent de an de preferat cabrio,vreau doar gaoacea goala.daca stie cineva pe undeva sa posteze aicea.multumesc.
Suzuki Jimny 1998.off road.
Suzuki Jimny 1998-2014 dezmembrari

Offline ionica77

• Sr. Member
Re: caroserie jimny
« Răspuns #1 : 12.Apr.2011, 12:01:08 p.m. »
am rezolvato cu caroseria am gasit,ma intereseaza de unde pot lua un proiector  pt bara fata la suzuki jimny modelul 1998-2004.

Offline ionica77

• Sr. Member
« Răspuns #2 : 17.Apr.2011, 09:22:40 p.m. »
se poate inchide am rezolvat de ambele piese.multumesc.

Offline jimny avariat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3 : 15.Ian.2012, 07:56:45 p.m. »

buna tuturor.simt nevoia sa va impartasesc si voua experienta mea recenta si neplacuta,poate mai sunt si alti colegi pe acest forum care au trecut prin ceva asemanator si poate ma puteti ajuta cu un sfat sau o sugestie. sunt soferita de aproximativ 3 ani si pot spune cu mandrie ca nu am avut incidente neplacute pana acum din vina mea. insa in cursul zilei de ieri,din cauza unui sofer care nu a respectat culoarea rosie a semaforului,m-a izbit puternic in partea dreapta a masinii,si m-a intors 180 grade pe sosea(fara nici un fel de exagerare).sa nu mai spun ca masina mea are volanul pe dreapta...si impactul respectiv l-am simtit si eu cat se poate de real.insa am avut norocul de a scapa doar cu o zdruncinatura,dar jimny al meu e facut praf.politia bineinteles ca nu a putut ajunge la o concluzie clara,nefiind nici martori,si cuvantul meu era impotriva cuvantului respectivului teribilist,asadar m-am ales si eu,si celalalt sofer cu suspendarea permisului pe 60 zile si solutionarea acestui caz in tribunal,in cazul in care unul din noi e nemultumit de modalitatea lor de a solutiona cazul. pe jimny al meu il am de 1 an si 2 luni si pana acum m-a facut mandra ca am o astfel de masina,atipica spun eu,cel putin in orasul meu.dar avariile sunt mari si am nevoie de usa dreapta,ornament usa dreapta,prag,stalp si punte spate deoarece mi-a strambat roata in exterior.cei care au idee unde as putea gasii aceste componente la preturi rezonabile,va rog frumos,lasati-mi un mesaj pe adresa mea de messenger: pufy_diva.multumesc anticipat si multa bafta si atentie in trafic.