Autor Subiect: Upgrade faruri stock  (Citit de 33632 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Upgrade faruri stock
« Răspuns #110 : 14.Feb.2024, 09:16:52 p.m. »
Daca masina este prevazuta din fabrica la faruri cu bec cu filament (halogen), legea nu-ti permite sa schimbi tipul becului in bec cu LED.
Anexez mai jos raspunsul primit ieri de la RAR:

Astia nu-s tot nemernicii aia care testeaza noxele cazanelor aduse de dincolo cu sonda de gaze pe jumatate scoasa din esapament?
Niste jegosi ordinari care sunt "green" doar când vad verzisori ....

PS: sa înteleg ca la masina mea nu pot monta în reprezentanta faruri omologate de catre producator? faruri care de fapt echipeaza varianta superioara a aceluiasi model?
Astia sunt total aberanti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

« Răspuns #111 : 14.Feb.2024, 09:44:15 p.m. »
la masina mea nu pot monta în reprezentanta faruri omologate de catre producator? faruri care de fapt echipeaza varianta superioara a aceluiasi model?
N-am de unde sti. Nu-s expert in legislatie. Poate ca logic vorbind, FARURI (cu tot cu bec) ai voie insa becuri de alt tip pe farurile originale, NU conform legislatiei.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline wolfin

« Răspuns #112 : 15.Feb.2024, 08:51:27 a.m. »
din pacate cei de la rar si nu numai sunt obtuzi.

https://www.osram.de/am/night-breaker-led/night-breaker-led-ledcheck.jsp?mkt=/nb-led/

romania inca nu a omologat retofitul de la osram.

pentru restul UE sunt ok..la noi pauza.

sa nu uitam si de philips ca si ei au ceva omologari in UE.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970