Imi pare rau pentru cele intamplate si-ti tin pumnii ca reparatia sa iasa bine.
Dar nu pot sa nu ma leg putin de circumstantele in care s-a produs accidentul. Din punct de vedere legal si teoretic totul e clar dar problema apare la partea practica a sofatului pe autostrada. Dupa cum am mai amintit undeva pe forum, atunci cand un coleg de forum ne spunea ca a mers pe autostrada in Germania cu 90 km/h, e foarte periculos sa mergi cu asa viteza mica pe autostrada pentru ca cei ce vin din spate nu se asteapta sa mergi asa incet fiind autoturism. Acea autoutilitara care a intrat in voi nu avea viteza foarte mare dupa cum zici tu, 110 km/h e o viteza normala pentru acel tip de vehicul. Inteleg ca vroiai sa faci economie de combustibili si poate erai si obosit de pe drum si mergeai mai incet dar a rula cu 90 km/h pe autostrada nu e chiar cel mai sigur lucru. In aceste conditii cred ca drumurile nationale sunt mult mai indicate, mai ales ca te deplasai dimineata devreme cand nu e trafic cine stie ce.
Sa nu ma intelegi gresit, nu am vrut sa te critic prin cele spuse mai sus, dar am vrut sa-mi exprim parerea vis-a-vis de circulatul cu viteza mica pe autostrada.
Azi la ora 06:47 conducand masinutza noastra scumpa am fost lovit de un camicaze pe autostrada soarelui ( Un nenorocit cu o autoutilitara a intrat in spatele masinii avand o viteza de cel putin 110 km/h. ......... desi mergeam cu o viteza stabila de 90 km/h, facand economie la benzina, pe banda unu.