Acum vreo doua saptamani am pus o intrebare despre posibilitatea de a spala sau nu motorul... N-am primit niciun raspuns si nu cred ca voi primi vreunul (nu e un repros. Imi place forumul! Am fost ajutat de multe ori si, in plus, am aflat multe lucruri interesante)... Dar m-am intrebat de ce? Ori pentru ca n-am mai intrat de mult pe forum (daca este asa, ar trebui sa se specifice in regulament, oamenii ar trebui sa stie ca daca nu intra un timp pe forum risca sa nu mai primeasca raspunsuri la intrebari), ori pentru ca nu mai e nimeni interesat de splash. Am observat ca nu se mai vorbeste despre splash si nu inteleg motivul. Suntem prea putini, nu mai avem ce sa ne spunem? De aceea lansez o alta mica provocare. Care e diferenta intre masina avuta inainte si splash sau orice alt model de suzuki? Eu am avut un opel corsa din 2005, de 1,3, disel. Cu corsa, spre deosebire de splash, am avut mari probleme, ba se strica una, ba alta, asa ca am tinut-o mai mult prin service. La voi care e diferenta? Poate, de data asta, imi va raspunde cineva...