Autor Subiect: Element sustinere far  (Citit de 2258 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Element sustinere far
« : 18.Iun.2012, 08:54:18 a.m. »
Imi puteti spune ce cod are acel plastic mic, care sustine partea de jos a farului dreapta ? (Eurial, care mi-a reparat masina nu gaseste nicaieri elemntul ca sa-l comande ... zic ei :( )

Offline Laurentiu

Re: Element sustinere far
« Răspuns #1 : 18.Iun.2012, 08:43:08 p.m. »
Imi puteti spune ce cod are acel plastic mic, care sustine partea de jos a farului dreapta ?
Sper ca e vorba de reperul 9 (dreapta) si 10 (stinga). Piesa NU este din plastic ci din ebonita. Pe linga o prindere a farului, acesta mai are rolul de sustinere a partilor laterale ale spoilerului.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

« Răspuns #2 : 19.Iun.2012, 09:25:17 a.m. »
Am fost intre timp la Suzuki Cluj si daca bine am identificat piesa (era in programul lor, in desenul cu farul, in partea de jos a imaginii ... din pacate nu am retinut codul lor) ... va fi aici pe saptamana viitoare si costa cca 15 lei ( e ca un fel de garnitura mai lata, cu un sant mic in partea superioara, iar in centrul ei, intra tija de sustinere inferioara a farului)

Offline ASZ

« Răspuns #3 : 02.Iul.2012, 05:17:11 p.m. »
Azi a venit piesa, au montat-o (10 min... in care s-a demontat partial bara+ far), iar costul a fost de 25 de lei.
Prima bila neagra celora de la Eurial Cluj, care mi-au dat masina inapoi fara acest element de sustinere, motivand ca asa misca probabil farul si inainte de a fi reparata la ei ...