Autor Subiect: Suzuki Vitara - raport in punti  (Citit de 9249 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Suzuki Vitara - raport in punti
« : 25.Ian.2012, 10:51:30 p.m. »
Se pare ca telenovela dintre mine si "My Red Junk"...continua  B-) Imi trebuie si punte spate. Nu ar fi o problema...astazi cu putin ajutor de la Google am reusit sa gasesc vreo 3 la preturi acceptabile - preturi incepand cu 500lei pana pe la 800lei (punti complete)

Desi cea de 500lei (de la o persoana de incredere) era chiar de Vitara A/T nu am reusit sa o cumpar... de ce?

Se pare, desi nu am gasit oficial aceasta informatie, ca raportul in punti e 5:12:1 pentru Vitarele cu cutie manuala si 4.62:1 pentru Vitarele cu cutie A/T (3 rapoarte - care se pare ca e o cutie fara moarte si 4 rapoarte, cutie care se pare ca este intalnita si pe Sportage sau Sorento)

Totusi nu gasesc nimic despre diferentele, daca exista, dintre 1.6 8v si 1.6 16v.

Ma puteti ajuta?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adammoga80

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
  • Gen: Bărbat
Re: Suzuki Vitara - raport in punti
« Răspuns #1 : 23.Feb.2012, 08:12:39 p.m. »
Salut,la vitara cea mai buna combinatie este raportul de 5,125(8/41 pinion/coroana)
de ce ai nevoie de punte complecta cand poti cumpara doar diferentialul in sine,si ca sa fie treaba treaba il schimbi si pe cel de pe fata,sau ca sa aflii rapoartele exacte dai jos diful fata care este  destul de usor de demontat il desfaci si numeri cu mana dintii de pe pinionul de atac si coroana
Nu in toate cazurile cutiile automate au fost prevazute cu raport 8/39(4,87)si nici motoarele de 16V
suzuki vitara stok
www.adamservice.ro
yo5 pkm