Autor Subiect: Xenon after-market  (Citit de 7091 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
Xenon after-market
« : 23.Mai.2011, 11:17:45 p.m. »
Si-a pus cineva xenon aftermarket? Eu merg des noaptea si imi trebuie sa vad cat mai bine inainte, ca sa nu dau peste diverse babe plecate sa faca vraji, cai plecati la masa samd...

Eu am luat un kit H7 4300 faza scurta china made, inclus montaj. Montajul l-a facut un flacau, numai ca, problem.
Lampile originale care intra in lupe beneficiaza de un fel de soclu adaptor din plastic, care le tine fixate in pozitie axiala fata de centrul lupei.
Nenteles ca lampile chinezesti n-au voit sa intre in respectivul soclu, montatorul le-a impins acolo fara soclu cum s-a priceput, iar eu nimic in fata masinii noaptea n-am mai vazut.
Probabil ca nu mai stateau axial pe centrul lupei. Noroc cu proiectoarele de ceata, pana am gasit un electrician care sa refaca iluminarea originala.

Iar acum stau cu "xenoanele" in portbagaj. Ceva idei? Poate nu trebuiau lampi H7, s-o intitula altfel mufarea lampii in respectivul soclu? Prins de actiune, am uitat sa cer indicatii in sensul asta electricianului care a repus in pozitie lampile originale, sau macar sa fac o foto la soclu.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Xenon after-market
« Răspuns #1 : 25.Mai.2011, 03:22:50 p.m. »
La Autonet au montat mai multi clienti xenoane H7 pe GrandVitara (cea care vine cu "lupe" din fabrica, cum este si cazul tau cred). Daca nu se gaseste de cumparat, se face dintr-o tabla (se modeleaza) un sistem de prindere pentru xenoane.
Daca gasesti, costa undeva la 100lei sistemul de adaptare. Daca nu ma insel se potriveste cel de Opel Astra H.
Incearca sa gasesti un "montator" de xenon la care sa te duci sa-i explui problema. Cu siguranta va fi dornic sa faca o vanzare ;)

P.S. Daca gasesti adaptoarele fa te rog o poza cu ele si pune-le si aici. Tks.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline woe

• Full Member
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 26.Mai.2011, 09:02:32 a.m. »
Multam, e bine de stiut, o sa ii intreb sa vad daca sunt abordabili.
As face o foto cu adaptoarele in care stau infipte lupele, dar is pe langa la surubareala si mi-e frica ca sigur n-o sa le mai bunghesc la locul lor.
Doar la o viitoare incercare.

Offline Chris87

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #3 : 29.Mai.2011, 03:11:26 a.m. »
Woe,vezi ca in mod normal pt Grand Vitara cu lupe din fabrica si becuri halogen modelul este H7 pe faza scurta, iar daca masina vine cu xenoane din fabrica modelul este D2S...asa ca in mod normal ar tb sa folosesti ori xenon cu bec D2S ori un adaptor la D2S ca sa iti poti folosi xenoanele actuale.

Offline woe

• Full Member
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 30.Mai.2011, 12:19:06 a.m. »
Mersi de info, a mea are stock pe faza scurta cu halogen+lupa, deci probabil ca imi trebuie adaptor pt. lampa xenon intitulat D2S pt. a monta lampile deja cumparate. O sa caut pe la vanzatorii sau montatorii de lampi cu xenon after-market.

Offline Chris87

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #5 : 01.Iun.2011, 02:06:41 a.m. »
Cu placere...sper sa iti fie de ajutor si sa rezolvi treaba.In mod normal ar tb sa gasesti adaptorul fara probleme,acuma...sa speram ca o sa si fie asa :)