Autor Subiect: vanat de santajisti  (Citit de 3941 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: vanat de santajisti
« Răspuns #10 : 29.Aug.2011, 10:15:09 a.m. »
nu se accepta drept dovada in proces ...
Cum motiveaza instanta neacceptarea probei ca mijloc de proba, daca avocatul subliniaza obtinerea acesteia in temeiul Art. 916 din Codul de Procedura Penala?

Citat
Înregistrările prevăzute în prezenta secțiune, efectuate de părți sau de alte persoane, constituie mijloace de probă când privesc propriile convorbiri sau comunicări pe care le-au purtat cu terții.
Orice alte înregistrări pot constitui mijloace de probă dacă nu sunt interzise de lege.
« Ultima Modificare: 29.Aug.2011, 10:23:55 a.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #11 : 11.Sep.2016, 09:33:22 p.m. »
Ne poti spune deznodamantul "povestii" tale?

De cand am citit/auzit mai multe cazuri similare, m-am hotarat sa nu accept invitatii de trecere atunci cand n-am prioritate reglementara. Au fost situatii cand mi-am luat si "carne" ca am refuzat amabilitatile, dar prefer "frigiderul plin" decat altfel de probleme.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

« Răspuns #12 : 11.Sep.2016, 09:36:43 p.m. »
in situatia in care accepti si te loveste, suni la 112 si ei au deja o evidenta a acestor personaje  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #13 : 11.Sep.2016, 09:55:45 p.m. »
Depinde.... Dupa sunatul la 112 te mai poti alege cu o amenda pentru apelul nejustificat la serviciul de urgenta.
Daca Politia are o evidenta a provocatorilor, consider ca mai bine o rezolvi la "sectie".
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14539
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 14.Sep.2016, 01:53:44 p.m. »
In acest topic vorbim in continuare despre santajisti.

Discutiile despre acordarea de prioritate si comportamentul la volan sau in afara lui au fost mutate aici.

Multumesc!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: hugbear