Autor Subiect: Piese auto marca Jakoparts  (Citit de 10463 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Piese auto marca Jakoparts
« Răspuns #10 : 26.Mar.2010, 09:11:10 a.m. »
Am dat peste un super mecanic, care, desi tanar a fost destul de inspirat sa VERIFICE inainte filtrul. Mi-a zis ca e f posibil sa nu se potriveasca, dar eu am insistat sa incercam, stiind ca l-am cumparat dupa talon. A desfacut baiatul doar filtrul de ulei, nu si busonul din baie, a curs putin ulei si a probat filtrul. Cu ocazia asta am constatat si eu ca se poate schimba filtrul fara sa pierzi tot uleiul, si s-a adeverit si ca e prea gros filtrul. Norocul meu ca il cumparasem de la un magazin care era 5m mai sus. Am mers la ei si mi-au dat unul bun si, l-a pus pe masina, a dat drumul la busonul de la baie si mai departe stiti si voi cum e.
  • SX4 1.5
Alex

Offline danker

« Răspuns #11 : 26.Mar.2010, 09:50:52 a.m. »

- Ai avut noroc, de obicei nu se intampla asa la schimbul de ulei si nici nu se gasesc filtre pe stoc la 5m distanta de locul unde-l schimbi. ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline BXXENL

« Răspuns #12 : 26.Mar.2010, 10:46:12 a.m. »
Dap, am avut noroc. BTW, filtrul pe care mi s-a potrivit zici ca e de jucarie, cred ca are 150cc.
  • SX4 1.5
Alex

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #13 : 03.Aug.2010, 09:20:57 p.m. »
inainte de a pleca la tg-mures saptamina trecuta am schimbat la ignis discurile de frina+placute.am pus unele de la jakoparts si i-am facut rodajul pe MESES si FELEAC.pot sa spun ca nu m-au dezamagit.toata operatiunea m-a costat 400 lei cu manopera cu tot.

Offline Batranul

« Răspuns #14 : 03.Aug.2010, 11:44:36 p.m. »
Te felicit..insa eu nu as fi facut astfel rodajul  :D
Eu tiu minte ca ceva vreme dupa ce am schimbat ambele (discuri+placute) masina frana...insa...nu era frana ei...simteam ca franeaza mai ineficient (nefiind uzate discurile (luciu), frecarea nu era maxima intre placute si discuri).

Si cred ca sentimentul asta l-am avut vreo 2-3 saptamani,
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline suzzy

« Răspuns #15 : 16.Apr.2011, 12:42:17 p.m. »
Franele noi nu au eficienta maxima decat dupa 100-150km facuti in oras adica nu 100km pe autostrada unde franezi rar. Se mai poate face un rodaj prin accelerari si franari succesive (nu violente) si este recomandat dupa montare.     
Jackoparts sunt niste componente ok ca pret insa exista si variante superioare fara probleme.  Discurile Jackoparts de curiozitate erau vopsite in gri contra coroziunii? La LandCruiser asa am avut unele pentru puntea spate de la JackoParts.
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline gabi.89

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #16 : 23.Mai.2011, 02:55:34 p.m. »
JAKOPARTS ESTE UN CONCERN , SUNT FABRICATE IN JAPONIA SI GERMANIA, ECHIPEAZA IN GENERAL MASINILE DE ORIGINE JAPONEZA SI SUNT FOARTE CALITATIVE, LE RECOMAND CU PLACERE.