Autor Subiect: Vine iarna....  (Citit de 126696 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Vine iarna....
« Răspuns #1040 : 21.Nov.2022, 06:41:55 p.m. »
Prima noapte cu zapada la Suceava!
  Exact ca in foto, poate si mai mare, am mers in anii '90+ cu masini cu tractiune numai pe fata, cu papucul chiar numai pe spate, dar si cu gume de vara.

Cat despre lopatatul din greu, putina miscare/transpiratie n-a facut rau la nimeni si asta o spune unul care sigur transpira inaintea ta, dar(fac si eu ca Nicu) ca sa nu zici ca-s beat rau, sa ninga doar la periferie ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1041 : 21.Nov.2022, 07:19:49 p.m. »
Uite ce scriam în trecut, când eram mai tânăr:

Ieri am curatat masinuta in parcare. Uitati-va cum arata azi la pranz dupa 10 ore de ninsoare fina, dar sustinuta. Am dat la lopata 2 ore prin jurul lui Suzie, mi-am consumat resursele de energie si acum beau o tuica fiarta :"> in scop de refacere. Maine cred ca masina va fi la fel de ninsa. Parca e Mos Craciun, alb-rosie!

Acum doi ani am facut si eu la fel ca tine. Singur cu lopata si cu bestia alba. Nici o tuica fiarta n-am fost in stare sa-mi fac.  B-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #1042 : 21.Nov.2022, 07:32:02 p.m. »
Uite ce scriam în trecut, când eram mai tânăr:
Probabil ultima iarna adevarata ! Cred ca merita sa readuc in fata clipul :

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sfichiu