Autor Subiect: trapa manuala sau electrica  (Citit de 3726 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdannicola

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
Re: trapa manuala sau electrica
« Răspuns #10 : 04.Apr.2011, 09:43:37 p.m. »
si ca sa dau si o explicatie colegului care nu intelegea ce e cu mania trapelor , sper sa nu se supere :),  exista si un substrat fiziologic la necesitatea de a avea lumina in jur . si am sa exemplific printr-o mica istorioara : un tatic, locuitor intre 4 pereti de beton, posesor al unui minunat puiut de cativa anisori, era intristat deoarece bebu era de mic f bolnavicios, aparent fara o cauza reala. manca bine, dormea bine, era voios, fara viermi, dar bolnavicios. medicu tot ii prescris vitamine, minerale, si tot soiu de siropuri , dar degeaba. bebu crestea dar tot bolnavicios. pana cand, satul sa tot ii dea  bebului pastile si siropuri, incerca o parere si de la alt medic pediatru , un tip tanar, aerisit , care ii puse urmatoarea intrebare : Cat timp dintr-o  zi bate soarele in camera copilului ? Pai, zise tatal, nu prea bate , o ora dimineata si atat. La care medicul ii spuse ceva ce omu nostru nu va uita niciodata : "Copilul mic e ca o floare. Daca nu ii dai SOARE si apa ( mancare , apa n.r.) NU CRESTE ".   acela fu momentul de eureka al omului nostru , renunta la betoane , facu casa la tara , se muta acolo, si de cand se muta la tara, copilu nu mai avu nimik .

deci, eu personal, incadrandu-ma in categoria "betonistilor" , am o nevoie de soare , care caut sa mi-o implinesc...printr-o trapa la masina...din cate se vede.    desigur, ca cei care sunt betonisti ca mine, dar care isi desfasoara activitatea in destul aer liber , incat sa nu observe cate ore le bate soarele toata ziua, vor zice ceva , dar....

desigur ca ideea de sera pe roti , nu e foarte agreabila pt multa lume, si dau dreptate colegilor  ca in toiul verii, cam ies apele de pe tine,si soliciti oleaca mai mult a/c -ul sau mai bne zis buzunarul, ca se consuma inca juma pe cat arata consumul mediu, doar ca sa mentii temperatura acceptabila  =((

sau altii ar putea sa imi sugereze sa imi aleg ora de parcurs traseul in asa fel incat sa imi bata soarele in fata tot drumul. fara trapa. :">

si da, daca s-ar putea , as pune un suport metalic, sprijinit de cele 4 manere de sustinere, pe care as intinde o iedera, o iasomie , iar la picioare , in fata fiecarui scaun as intinde in niste tavite gazon verde, asta asa...doar ca sa am aer proaspat in masina si sa am natura mai aproape de mine  :D , dar  dar, fara soare= trapa...cam greu sa creasca gazonu.

scuzati aceasta mica divagatie, dar e necesara in contextul actual, mai ales ca la clasele de lux, nevoia de soare e foarte bine cunoscuta si mai ales aplicata si satisfacuta - gen maybah, q7, etc.

o seara buna tuturor