Cascati bine ochii dupa loganuri MCV albe zebrate cu rosu/albastru si cu girofaruri de tip nou, pozitionate strategic, de obicei pe sensul opus de mers. Si dati in frane cu incredere daca mai apucati. Totusi, pe mine nu m-a stresat vreun astfel de radar pana acum, si-am si vazut doar cam 5% dintre masinile de 70.000 EU folosite in acest scop. Poate isi fac norma de amenzi atat de rapid, incat trec iute la preventie.
Eu daca as fi seful militiei circulatie, as mai face o investitie per logan cu radar de tip nou de 10 euro (pe langa cei 70 de mii, nici nu se simte). As cumpara si i-as pune in cap cate o husa exterioara per logan cu radar nou, i-as face o fanta mica la parbriz ca sa aibe militianul loc sa filmeze si sa dea cu pistolul radar. Asa ii iei pe toti de foarte aproape, nu te poate identifica nimeni, n-ar mai fi scapare.
Si and te gandesti ca am fost o perioada buna de timp coleg de birou cu dl. chestor Popa (ma rog, dupa ce il disponibilizasera), pe capul caruia a cazut magareata cu pretul loganelor, ii vindeam pontul pe bani grei
Va recomand solutia adoptata de mine, desi nu-s vreun evazionist sau vitezoman - i-am schimbat sediul social la firma proprietara a auto in alta localitate; asa ca doar daca ma opresc sa platesc amenda e problema, restul proceselor verbale in lipsa sunt istorie, papa circa financiara din localitatea inscrisa pe certificatul de inmatriculare sanvisul in pauza de pranz. Tare, aa?