Autor Subiect: cum ne ferim de radarele noi  (Citit de 1784 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline drpedros

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
cum ne ferim de radarele noi
« : 07.Feb.2011, 08:17:12 p.m. »
salut
cum va feriti voi de radarele care au impanzit drumurile?

Offline hugbear

Re: cum ne ferim de radarele noi
« Răspuns #1 : 07.Feb.2011, 08:21:31 p.m. »
Io bag capul sub bord, sa nu ma vada!

:D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 07.Feb.2011, 08:22:03 p.m. »
Bine ai venit pe forum.  >:D<

Foloseste Search si vei gasi ceva topicuri referitoare la detectoare de radar si la statii CB.

Offline drpedros

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3 : 07.Feb.2011, 08:32:09 p.m. »
si cine este langa tine cand bagi capul sub bord? :D >:)

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #4 : 08.Feb.2011, 12:25:13 p.m. »
Respecti viteza legala, cred ca asa te feresti cel mai bine...
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline sfichiu

« Răspuns #5 : 08.Feb.2011, 01:49:27 p.m. »
...si eu zic ca tre sa respecti viteza legala!!......nu demult am facut traseul Sceava -Bucuresti-retur,si-am intilnit 13 radare postate!-asta pe un singur sens- si cand te gandesti ca circuli pe drum european unde normal cam trei sferturi din distanta ar trebui sa mergi cu viteza de peste 100 km/h iar in realitate mergi cu 50-60km/h-media!
  • VITARA S ,Matiz

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 24.Feb.2011, 01:44:59 a.m. »
Cascati bine ochii dupa loganuri MCV albe zebrate cu rosu/albastru  si cu girofaruri de tip nou, pozitionate strategic, de obicei pe sensul opus de mers. Si dati in frane cu incredere daca mai apucati. Totusi, pe mine nu m-a stresat vreun astfel de radar pana acum, si-am si vazut doar cam 5% dintre masinile de 70.000 EU folosite in acest scop. Poate isi fac norma de amenzi atat de rapid, incat trec iute la preventie.

Eu daca as fi seful militiei circulatie, as mai face o investitie per logan cu radar de tip nou de 10 euro (pe langa cei 70 de mii, nici nu se simte). As cumpara si i-as pune in cap cate o husa exterioara per logan cu radar nou, i-as face o fanta mica la parbriz ca sa aibe militianul loc sa filmeze si sa dea cu pistolul radar. Asa ii iei pe toti de foarte aproape, nu te poate identifica nimeni, n-ar mai fi scapare.

Si and te gandesti ca am fost o perioada buna de timp coleg de birou cu dl. chestor Popa (ma rog, dupa ce il disponibilizasera), pe capul caruia a cazut magareata cu pretul loganelor, ii vindeam pontul pe bani grei ;)

Va recomand solutia adoptata de mine, desi nu-s vreun evazionist sau vitezoman - i-am schimbat sediul social la firma proprietara a auto in alta localitate; asa ca doar daca ma opresc sa platesc amenda e problema, restul proceselor verbale in lipsa sunt istorie, papa circa financiara din localitatea inscrisa pe certificatul de inmatriculare sanvisul in pauza de pranz. Tare, aa?