Autor Subiect: Pistoane grand vitara vs injectoare  (Citit de 2743 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
  • SUZUKI
Pistoane grand vitara vs injectoare
« : 22.Feb.2011, 04:53:49 p.m. »
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat
De cand am schimbat distributia la grand vitara se aude un fel de tacanit ca si cand ar fi de la avans ,m-am intors la mecanic si mi-a spus ca e de la injectoare ,ca ar avea gaurele de pulverizare mai mari de cat trebuie si ca trebuie schimbate diuzele ca daca nu imi topeste pistoanele.
Verdictu asta mi-la dat fara sa dea jos un injector sa il verifice si inca ceva tacanitu se aude numa la mers constant
E posibil sa imi topeasca pistoanele?Nu ar trebui sa mearga masini inecata sau sa scoata fum negru,daca ii da mai multa motorina decat trebuie?
DON'T DRINK AND DRIVE,JUST SMOKE AND FLYYY!!!!

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
Re: Pistoane grand vitara vs injectoare
« Răspuns #1 : 22.Feb.2011, 05:37:39 p.m. »
Vezi sa nu ai avansata distributia cu un grad/doua. Nu este cam suspect ca a aparut acest zgomot dupa ce s-a umblat la distributie?
Eu as mai consulta un mecanic.....

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #2 : 22.Feb.2011, 07:12:08 p.m. »
Am mai vorbit cu cativa mecanici mi-au sugerat sa umblu la distributie ,insa nu pot umbla deoarece mecanicu care mia schimbat cureau la distributie mia dat garantie.
eu i-am sugerat sa umblam la distributie da el zice ca nu e de acolo
Pe mine ma intereseaza mai mult daca se pot topi pistoanele ,mia spus cineva ca daca baga mai multa motorina se pot topi pistoanele

Offline BXXENL

« Răspuns #3 : 22.Feb.2011, 11:04:37 p.m. »
La benzina e pe dos, daca baga mai putina benzina (amestec sarac) atunci topesti pistoanele. Si da, ti-ar scoate fum negru daca ar fi prea bogat.

Sigur e de la ceva ce a facut mecanicul cand ti-a schimbat distributia, nu se mareau injectoarele asa deodata dupa ce a schimbat distributia. Eu cred ca vrea sa te bage la plata in loc sa remedieze ceva pe garantie.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bogdanb

« Răspuns #4 : 22.Feb.2011, 11:58:19 p.m. »
Daca refuza atat de categoric sa verifice, i-as sugera sa isi bage undeva garantia si m-as duce la un alt mecanic. Ca in stilul asta, si daca o lasi asa si iti crapa cine stie ce, tot pe tine o sa dea vina ca ai exploatat masina necorespunzator...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline M_TM

« Răspuns #5 : 23.Feb.2011, 08:58:46 a.m. »
Nu stiu cum e cu distributia la GV..dar la ignis ddis fara o scula speciala de punere la punct a distributiei a tzacanit avansul in draci..
 >:)

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #6 : 23.Feb.2011, 05:39:28 p.m. »
Imi tagane motoru numa la mers constant si nu e bataie e tacanit ulei am in motor
Si normal daca ar topi pistoanele ar trebui sa se incinga motoru dar mie nu imi ajunge apa nici macar la jumatate
Fum negru  nu scoate  si nici fum alb sau albastru,