Autor Subiect: Wishlist 2011  (Citit de 2785 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Re: Wishlist 2011
« Răspuns #10 : 18.Dec.2020, 05:51:22 a.m. »
Să fiu sănătos și să treacă kktul ăsta de CORONA ca să-mi pot lua în brațe nepoții! :D
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ...

« Răspuns #11 : 18.Dec.2020, 08:22:19 a.m. »
Imi rasuna si acum in minte prima mea scrisoare catre Mosu': "Draga Mosule, copii nu mai rabd de bucurie!"

Mie adu-mi sanatate, ca dispozitiv cu electrosocuri antiurs mi-a luat deja sotia, si adu-mi pace in suflet, ca razboi am deja in casa cu cei doi adolescenti! Iar pentru restul familiei cu siguranta mai gasesti prin sanie vreun sac cu sanatate, ca altii isi doresc telefoane, televizoare, masini sau accesorii vestimentare scumpe! A, si vorbeste la IATA, poate reusesti sa-mi aduci si banii pe care mi-i datoreaza Wizz si Blueair!
Multumesc!

P.S.Nu uita de declaratie!

The following users thanked this post: toma

Offline ...

« Răspuns #12 : 22.Dec.2020, 07:47:31 p.m. »
Moșule, m-ai surprins plăcut! Azi au fost returnați în cont banii plătiți pentru bilete de avion Wizzair. Mâine s-ar fi împlinit fix 12 luni de când le achitasem. Sper să nu ajung să mă rog de Iepuraș să vină și restul dorinței.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #13 : 22.Dec.2020, 07:55:10 p.m. »
Moșule, m-ai surprins plăcut! Azi au fost returnați în cont banii plătiți pentru bilete de avion Wizzair. Mâine s-ar fi împlinit fix 12 luni de când le achitasem. Sper să nu ajung să mă rog de Iepuraș să vină și restul dorinței.

Sa se reia cursele si sa ramai pe dinafara, ca ai cerut restituirea banilor  =))
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: ...

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #14 : 22.Dec.2020, 08:05:40 p.m. »
Ai grija ce-ti doresti cu adevarat, ca se implineste.  :)

The following users thanked this post: ...

Offline remarque

« Răspuns #15 : 25.Dec.2020, 08:29:54 p.m. »
Moșule, dă-ne sănătate la toți!
« Ultima Modificare: 25.Dec.2020, 08:41:04 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ...

« Răspuns #16 : 06.Ian.2021, 09:57:56 a.m. »
Ai grija ce-ti doresti cu adevarat, ca se implineste.  :)
Anul Nou mai vine cu o veste buna pentru mine: chargeback-ul initiat in Revolut la inceput de noiembrie 2020 a fost procesat cu succes si am primit inapoi in cont si banii pentru zborul Blueair anulat.