Autor Subiect: Drumuri spre Platoul Bucegi  (Citit de 15461 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
  • Gen: Bărbat
Re: Drumuri spre Platoul Bucegi
« Răspuns #70 : 15.Iun.2011, 10:07:39 a.m. »
De Rusalii am fost din nou in zona, in locul unde mergem mai mereu, adica la cabana Diham-Phoenix. Desi a fost ploaie iar drumul forestier dinspre Predeal-Rasnov cam noroios, pentru Jimny nu a fost nici o problema. Dimpotriva am facut chiar mai multe drumuri ca sa aduc la cabana pasagerii din cealalta masina, un Logan MCV.
Vremea la Diham destul de racoroasa in prima zi (sambata), ceata multa si deasa, nu se vedea la 20 metri distanta, si a plouat toata ziua, in reprize.
A doua zi, adica duminica, vremea a fost frumoasa dimineata pana dupa-amiaza, dupa 2 drumuri (am dus iar pasagarii din MCV) am plecat pe traseul Diham-Predeal-Sinaia-Cuibul Dorului-Bolboci-Padina si retur pe acelasi traseu (in sens invers binenteles). Am vrut sa ajungem si pe la Piatra Arsa dar din cauza drumurilor facute pentru a ajuta pasagerii cu MCV-ul nu a fost prea mult timp pentru plimbare plus ca nu am vrut sa obosim prea tare pe cel mai tanar membru al grupului, adica

Acum bebe are 6 luni si jumatate si deja este la a 3-a plimbare la munte pana acum.
In fine... drumul din Sinaia pana in Saua Dichiului este foarte bun, din pacate, dar de acolo pana la Padina cam prost, adica numai bun pentru Jimilica. Pentru ca a coborat si MCV-ul spre Padina, am fost nevoit sa parcurg drumul cu vitaza a 2-a la relanti, ca sa tina pasul si MCV-ul. Peisajul foarte frumos, aglomeratie mare pe drum pana la Padina, pot spune chiar ca nu mi-a placut deloc acest fapt, la Padina era plin de masini mici si mari, chiar microbuze. Nu am stat prea mult la Padina din cauza vantului care batea destul de tare si nu ii facea bine bebelusului, am stat doar cat am mancat si am facut cateva poze si am luat-o inapoi, mai ales ca deja se adunau norii de ploaie si nu vroiam sa avem aventuri cu MCV-ul pe drum. Si bine am facut, ca pe drumul asfaltat a inceput ploaia, ploaie torentiala, de vara care facea sa nu se vada la 10 metri in fata. Dupa asta a urmat programul obisnuit, cu intoarcerea la Diham, cu 2 drumuri pentru dus pasagerii, si apoi program lejer de seara. Luni, am mers in zona Dihamului la cules de muguri de brad, odihna multa si seara plecarea catre casa.
Poze de la iesire am sa pun cat de curand, pentru ca sunt in formar RAW si trebuiesc un pic prelucrate, iar bebe nu imi lasa prea mult timp disponibil.
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline bogdanb

« Răspuns #71 : 15.Iun.2011, 11:32:31 p.m. »
In primul rand, sa-ti traiasca bebelul, sa creasca mare si sanatos!
In al doilea rand, sa profite acum de toate plimbarile astea, fiindca din pacate cand va avea varsta  lui taica-su drumuri neasfaltate si masini de teren o sa mai vada doar in fimele "de epoca" ale acelor vremuri (gen Bucurestiul pe care il vedem noi azi in filmele cu Margelatu)  ...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline bogdanb

« Răspuns #72 : 01.Aug.2011, 12:52:25 a.m. »
Deci am ajuns si pe Podul cu Florile:happy:
Pe drum am trecut pe langa (si s-au uitat foarte ciudat la mine) un Patrol, un LR Freelander 1, si un Terrano2.
Nu stiu daca masina subsemnatului e singurul SX4 ajuns pana acolo, dar sigur e printre foarte putinii.

Si o panorama superba de sus:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LTD

« Răspuns #73 : 01.Aug.2011, 07:48:42 p.m. »
vreau si eu... care e traseul? :)
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов