Autor Subiect: Stergator spate - nu mai curge lichid de spalare  (Citit de 3056 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
Stergator spate - nu mai curge lichid de spalare
« : 02.Sep.2014, 02:47:34 p.m. »
De vreun an nu-mi mai curge lichidul de spalare la luneta, chestia e ca nici nu se aude ca ar functiona pompa.
Deci ma gandesc ca nu e infundat.
Nu am reusit insa sa localizez nici o siguranta arsa.
Unde sa fie problema?
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline coby

Re: Stergator spate - nu mai curge lichid de spalare
« Răspuns #1 : 02.Sep.2014, 03:37:18 p.m. »
De regula e motorasul de la pompa de sprit care de regula e montata in " fundul " rezervorului pt stropit in spate .
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 02.Sep.2014, 08:08:49 p.m. »
Din pacate, la SX4 exista un singur rezervor de spalat parbrizul (in spatele aripii drepte fata) la care sint atasate doua pompe (una pt spalare parbriz si una pt spalare luneta).

Cauze de nefunctionare a unui circuit fata sau spate: pompa arsa sau blocata; fir electric sarit si nu mai alimenteaza pompa cu curent; furtun rupt sau  infundat; diuza infundata sau pietrificata.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline migabi

« Răspuns #3 : 21.Ian.2015, 09:22:42 a.m. »
Vad ca la mine functionarea pe fata este intermitenta: cand ma intorceam de la Ramnicu-Valcea a renuntat sa mai presteze; acasa n parcare si-a dat drumul si functiona ok. Acum vad ca abia pompeaza de parca ar avea probleme cu vezica. Suspectez ca sunt niste depuneri prin pompa desi folosesc doar apa "scumpa".

Are cine idee pe unde este pompa de lichid? ca am bagat capul sub capota dar fara sa desfac aripa nu se vede mare lucru.
SX4 SE m16a awd 2011