Autor Subiect: Probleme instalatie electrica semnalizari  (Citit de 1929 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radustoian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Probleme instalatie electrica semnalizari
« : 02.Iun.2011, 06:12:21 a.m. »
Am un SX4 de 5 luni si ieri am observat ca daca semnalizez dreapta se aprind toate luminile de semnalizare dreapta+stanga si ambii martori verzi de pe tabloul de bord, ca si cum as pune avaria. Daca semnalizez stanga, se aprind corect luminile pe stanga si martorul de bord pt stanga.
Am verificat toate becurile de semnalizare si sunt bune.
Inainte sa o duc in service pt reparatie in garantie, ma poate ajuta cineva sa aflu ce problema electrica este? Vreun releu sau siguranta?
« Ultima Modificare: 02.Iun.2011, 06:14:08 a.m. de radustoian »

Offline radustoian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Re: Probleme instalatie electrica semnalizari
« Răspuns #1 : 03.Iun.2011, 07:21:36 p.m. »
S-a rezolvat problema prin verificare si reparatie in garantie la service-ul Radacini pe soseaua Giurgiului.
De la aceasta reprezentanta am luat masina si tot ei au instalat gresit alarma pt ca au aparut scurturi intre firele alarmei si firele de la semnalizari.
Service-ul reprezentantei Radacini e foarte prost, nu va recomand sa treceti pe-acolo.
In decembrie dupa ce mi-au instalat alarma am gasit o cheie plata uitata de ei in compartimentul motor. Acum s-a vazut ca au montat-o aiurea.
Ca sa fie tacamul complet, dupa ce am plecat cu masina reparata de la ei, mi s-a aprins indicatorul de ESP defect. M-am dus inapoi la ei sa reclam si si-au dat seama ca nu au reinitializat corect computerul de ESP dupa ce au deconectat bateria ca sa umble la alarma.
Sunt facuti gramada, aveti mare grija cu ei daca treceti pe-acolo.

Numai bine!

Offline fireburn

« Răspuns #2 : 09.Iun.2011, 11:47:18 a.m. »
Confirm si eu martor ESP aprins dupa deconectarea bateriei.
A trebuit resetat computerul.
Se mai putea stinge daca mergeam constant cu o viteza > 30 Km/h o anumita distanta (cel putin asta am inteles eu).

Offline LeonardSZK

« Răspuns #3 : 09.Iun.2011, 01:04:05 p.m. »
Vezi manualul masinii, la "Exploatarea vehiculului", pagina 5-15 .
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise