Autor Subiect: Cutia de sigurante  (Citit de 4545 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Cutia de sigurante
« Răspuns #10 : 06.Mar.2009, 08:45:49 a.m. »
« Ultima Modificare: 06.Mar.2009, 08:50:16 a.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline Silfax

« Răspuns #11 : 05.Dec.2009, 10:33:53 a.m. »
Azi am avut nevoie sa schimb o siguranta de la actionarea geamurilor fata.... Deci daca nu aveam o surubelnita in cruce sa scot masca de sub volan, ar fi trebuit sa dau dovada de veleitati de contorsionist... Este groaznica pozitia blocului de sigurante. In concluzie sfatuiesc pe aceasta cale echiparea masinii cu o surubelnita in cruce.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adir

« Răspuns #12 : 05.Dec.2009, 11:34:17 a.m. »
Cum se da jos masca aia?
  • SX4

Offline Silfax

« Răspuns #13 : 05.Dec.2009, 02:43:38 p.m. »
Are doua suruburi in partea inferioara, nemascate, iar in rest sunt clips'uri.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Lightspit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #14 : 17.Ian.2010, 12:55:35 p.m. »
Cred ca tabla este de la galati daca este deja ruginita  :-j
Daca este sa cred ceea ce am citit la facultate si a trebuit sa si tocesc chestia aia la alegerea si utilizarea otelurilor (subiect de examen), singurul otel considerat si care are dreptul sa poarte numele de OTEL INOXIDABIL indiferent ca este cu utilizare industriala, medicala sau alimentara, este doar otelul care are minimum 12% Crom in compozitie. Faza nasoala este ca este foarte scump.
Concluzie: este un otel normal :) care are "prostul" obicei sa rugineasca cand da de umezeala si oxigen impreuna daca nu a fost tratata in prealabil contra coroziunii.

Eram curios daca cutia de sigurante era facuta de firma Sumitomo. Daca nu primesc raspuns atunci fac si eu contorsionism :D.

Offline miocrl

« Răspuns #15 : 17.Ian.2010, 01:02:39 p.m. »
-cutia cu sigurante de langa baterie - ECM nu stiu de care e,
- cutia cu sigurante de langa BCM cred ca e impreuna cu BCM deci din poza de mai devreme Calsonic Kansei

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 15.Oct.2010, 01:46:31 p.m. »
povesteam aici ca nu mai mergeau pozitiile. s-a ars o siguranta.

am descoperit in final siguranta cu probleme. deci

- daca nu va mai merge pozitia(fata + spate) si iluminarea bordului inseamna ca e arsa siguranta numarul 12 - Far Spate (Tail light) dupa cum zice in manual. si e vorba de sigurantele de sub bord