Autor Subiect: Apuseni  (Citit de 9443 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
Re: Apuseni
« Răspuns #30 : 02.Aug.2010, 10:23:51 a.m. »
Salutare,
Am fost in Apuseni si am cercetat unele drumuri de pe acolo.
Pana la urma am optat ca varianta pentru traversarea spre Huedin drumul de la Garda - Cheile Ordancusei - Poiana Calineasa - Padis - Ic Ponor - Rachitele. Pe cheile Ordancusei se asfalteaza cu beton armat - vor sa faca drum spre ghetarul Scarisoara. In acest moment, este asfaltat pana aproape de iesirea din padure. Aici, urmeaza o parte mai bolovanoasa (fara pb pt Jimny), dupa care se merge spre Padis-Rachitele cu aproape orice masina.
Am incercat si drumul din Arieseni spre cheile Galbenei si am desoperit coborarea spre cantonul Luncsoara. Se poate merge cu Jimny si mai departe, prin chei, dar se insera si ploua si ne propusesem doar sa mergem in recunoastere.
Sus in Padis se lucreaza, dar nu am intalnit inca asfalt.  Cica ar fi inceput sa toarne pe coborarea spre Pietroasa. Este plin de masini grele si un noroi pana la glezne. Pe partea cealalta, la clujeni, spre Ic Ponor - Rachitele, s-au facut doar pregatiri.
Nu am mai cercetat drumul de la barajul Dragan spre Stana de Vale si nici de la Stana de Vale spre cabana Varasoaia, dar cred ca daca sunt drumuri, se poate merge cu Jimny pe ele.
Pexic - daca doresti, am un track GPS pentru traseul Garda - Rachitele.
fost proprietar de Jimny

Offline >pexic<

« Răspuns #31 : 02.Aug.2010, 12:13:35 p.m. »
doresc :)  asta cu tack-urile e chiar ok, mi-am propus sa inregistrez si eu cat mai multe si sa le fac publice.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #32 : 02.Aug.2010, 10:35:08 p.m. »
Am pus aici doua track-uri: Garda - Glavoi si Glavoi - Rachitele, prin Padis.

http://rapidshare.com/files/410641173/apuseni.zip
fost proprietar de Jimny

Offline ASZ

« Răspuns #33 : 03.Aug.2010, 02:43:00 p.m. »
Nu am mai cercetat drumul de la barajul Dragan spre Stana de Vale si nici de la Stana de Vale spre cabana Varasoaia, ...
Am facut eu anul trecut traseul Cluj-Valea Draganului-Stana de Vale si chiar daca zona este superba, pot spune ca drumul e dificil, cu parti in care sunt usoare urme de asfalt (mai mult drum forestier), iar in anumite zone nu poate trece decat cate o masina (sunt refugii unde poti astepta ca cel de pe "contrasens" sa treaca de zona in care esti)

Offline Forte

« Răspuns #34 : 30.Sep.2010, 11:02:19 p.m. »
Am pus aici doua track-uri: Garda - Glavoi si Glavoi - Rachitele, prin Padis.

http://rapidshare.com/files/410641173/apuseni.zip

Vreau si eu track-ul! Din pacate, nu mai merge link-ul!

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #35 : 02.Oct.2010, 12:17:55 p.m. »
Da, atunci cand l-am urcat pe rapidshare, parca mi-a spus ca va functiona doar de cateva ori (parca 5).
Daca vrei, il pot pune pe mail. Adresa din semnatura este functionala ?
fost proprietar de Jimny