Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24542 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #120 : 13.Ian.2022, 08:24:13 p.m. »
Ma risc sa fiu nitel off topic ca sa continui povestea cu masina mea S-Cross...
Slujbasul de la Magyar Suzuki era ardelean din Aiud, plecat la Eztergom de vreo 3-4 ani si inca colaborez cu el - la slujba.
Ma bucur sa pot zice ca am depasit nitel relatia de colaborare pur oficiala (de serviciu), fiind chiar amici buni.
Am fost de 2 ori castigat: si-o masina si-o relatie misto cu un tip fain.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: Don Napoleon, toma, Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #121 : 13.Ian.2022, 11:02:19 p.m. »
Am cautat cel mai bun  4x4 ieftin. Nu mi-am schimbat părerea. Am schimbat pe 3008 ca e mai mare si mi-a plăcut. Am deja probleme cu el, mai ales motor.  53.000 km... In timpul asta fratele meu se bucura ce Vitara fara problem, si 110.000 km...
« Ultima Modificare: 13.Ian.2022, 11:16:36 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline cristidav

« Răspuns #122 : 13.Ian.2022, 11:12:45 p.m. »
La mine fu cam asa...
Voiam o masina cu o garda decenta, dar micuta si ieftina. Asa ca am dat avansul la o Sandero. Am vazut pe strada o roshcata SX4 model vechi, nu SCross, si mi-a sucit mintile aidoma consoartei cu care traiesc de binisor peste un deceniu. Asa ca am renuntat la Sanderica instant, am mai plusat cu vreo 1500 de euro si asa am ajuns la SX4 2012. E Suzuki adica, nu Dacia. La momentul respectiv, diferenta era semnifcativa. Nu ca acum n-ar fi... (din perspectiva mea) Gata, atat. :D

Iar la a doua, actualul SCross, a fost si mai simplu. Vreau 4x4 si ieftin, dar sa fie si decent. Cum spune si Costique (si fiind fan infocat suzuki de ani de zile - nu fiti carcotasi cu calitatea, e vorba de ce ne place aici), singura 4x4 la pret decent, in afara de Duster, e Suzuki. Am zis sa arunc un ochi la concurenta. Kadjar, Sportage, ASX etc. Toate cu 4x4 plusau cu vreo 3-5000 euro. Si atunci, pentru ce sa schimb marca cand eu am knowledgeul, serviceul de treaba si... tragerea pentru Suzukiuri ?

Cand o sa inot in bani, poate o sa imi placa mai mult Mazda CX5 cu visiniul ei turbat.  :D Dar pana atunci, mai ieftin (decat concurenta) si decent ca si calitate.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: sfichiu, enicky

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #123 : 13.Ian.2022, 11:17:30 p.m. »
Am condus o luna CX-30, e...si nu e. Din punctul meu de vedere următoarea mașină, in 4-5 ani poate, va fi electrica.
« Ultima Modificare: 13.Ian.2022, 11:33:07 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #124 : 14.Ian.2022, 12:30:24 a.m. »
... Am deja probleme cu el, mai ales motor.  53.000 km... In timpul asta fratele meu se bucura de Vitara fara probleme, si 110.000 km...
  Astia de la Suzuki cred ca sunt singurii care s-au prins ce ne place noua, romanilor : ieftin si bun ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sfichiu

Offline teutzue

« Răspuns #125 : 15.Ian.2022, 10:28:50 a.m. »
Povestea noastra cu Suzuki a inceput pe baza unei colaborari existente cu o alta japoneza, Mitsubishi-le Colt din semnatura. La vremea aceea, mitsu avea 144k avand 6 ani de exploatare atat urban cat si extraurban. Neavand nici o problema cu ea in acest timp, am tras concluzia ca japonezele sunt fiabile si te poti baza pe ele. Multa vreme am cochetat cu ideea de a lua tot un Mitsubishi dar ASX de data asta. L-am urmarit vreo 2 ani, insa pretul era prohibitiv. Pana cand, intr-o zi, am citit pe automarket despre noul S-Cross. La o scurta privire si analiza a dotarilor si a pretului, am ajuns la concluzia ca este o masina echilibrata potrivita noua. Suplimentar, S-Cross fiind un model total nou atunci in 2013, am studiat despre fiabilitatea motorului in primul rand. Aici nu au fost probleme fiindca M16A avea istorie care sa-l recomande. Zis si facut, am mers la dealer si am luat a-2a masina S-Cross din Iasi, prima fiind cea de showroom.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1