Autor Subiect: Puncte tari si puncte slabe la Splash...  (Citit de 27076 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
Re: Puncte tari si puncte slabe la Splash...
« Răspuns #30 : 20.Iul.2010, 11:02:31 p.m. »
Multumesc pentru informatii! Dupa tot ce am citit pe forum, probabil o sa merg intr-o zi de marti... Apropo, am fost acum 2 ani pe Dealul negru si n-am avut nicio problema cu splash-ul. Sper sa nu fie nici pe TF...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #31 : 21.Iul.2010, 05:28:25 p.m. »
Sigur nu o sa fie, si eu l-am parcurs mai demult cu un Matiz. Deci nu cred ca se pune problema pentru garda la sol, in caz ca de asta iti faceai griji. :)

Distractie placuta si sa revii cu poze! (Am observat ca posesorii de Splash nu prea ne bucura cu poze cu masinutele lor :P)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline unde

« Răspuns #32 : 28.Iul.2010, 12:09:35 p.m. »
Mersi de sfaturi, dar am trei intrebari: De ce sa merg cu frana de motor? E uda soseaua, e zapada? Cum e partea din judetul Arges?
Am citit ca e mai bine sa mergi de la sud la nord pe TF, aveti idee de ce? E prost drumul? E aglomerat? N-am fost niciodata prin prin zona...

Mergi in frina de motor, ca altfel nu te vor tine frinele pina jos  ;) Diferenta de nivel e prea pare. Frina de serviciu nu e suficienta in acest caz.
 Partea dinspre Arges e un mic off-road, partea dinspre Sibiu e ok.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
« Răspuns #33 : 28.Iul.2010, 01:40:05 p.m. »
Multumesc mult pentru sfaturi! Multumesc tuturor! :)

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
« Răspuns #34 : 31.Aug.2011, 12:49:51 p.m. »
Am fost pe Transfagarasan vara asta. Drum prost pe partea dinspre Arges si ok dinspre Sibiu, asa cum mi-ati spus voi. Masina n-a avut probleme deloc pe serpentine, chit ca am fost patru persoane si cu portbagajul plin. M-am temut mai mult de gropi, decat de altceva, avand in vedere garda ei joasa. In rest, recomand tuturor posesorilor de suzuki care n-au fost acolo, sa mearga, fiindca merita... mai putin partea dinspre Arges...

Offline Marian Mihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #35 : 10.Feb.2014, 10:50:06 a.m. »
Salutare ... Sunt nou pe acest forum si nu stiu exact unde sa scriu.
Incep aici in speranta ca cineva o sa ma indrume la locul potrivit.

Vreau sa-mi achizitionez un Splash din 2009-2010, motor 1.2 (benzina). Vreau sa stiu si eu daca cei care au aceasta masinuta imi recomanda acest model sau nu.

Va multumesc.

Offline ingerulol

« Răspuns #36 : 17.Mai.2016, 09:17:49 p.m. »
Stiu ca nu mai este de actualitate raspunsul si probabil nici foarte util pentru Marian , dar cu siguranta poate fi in viitor pentru altii . Am trecut printr-o achizitie de Splash recent , si , daca masina este intretinuta corect , se pare ca este foarte foarte fiabila . Piesele sunt decente ca pret si in general durabile . In Bucuresti Domino`s Pizza au asa modele si le omoara in fel si chip , dar ele nu cedeaza .

Masinuta este micuta si decenta pentru oras , pentru o familie cu 2 + 2 , dar nu mai mult . Consumul este decent (depinde si de stilul de mers) , si aspectul este placut . Vireaza fantastic (9.4 m cerc complet) si trage fara oboseala (1.2 am eu).
  • Splash 208