Autor Subiect: Instalarea de beculete pentru masina !!  (Citit de 12829 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline alex.m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
Re: Instalarea de beculete pentru masina !!
« Răspuns #70 : 07.Nov.2009, 05:46:15 p.m. »
Salut la toata lumea!

Am un SX4 si as vrea sa-i pun niste leduri in partea de jos a portierei ca sa-mi lumineze solul cand deschid portiera.. Ca solutie m-am gandit la o bagheta de leduri de cate 7 la fiecare portiera (bagheta de genul asta) , insa cum nu am vazut nicaieri pe viu aceste leduri as vrea sa stiu daca ar fi suficiente in conditii de intuneric sa lumineze satisfacator langa masina. Daca are cineva experienta cu aceste leduri as fi recunoscator sa ma lamureasca ..
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008

Offline hugbear

« Răspuns #71 : 16.Nov.2009, 07:12:19 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Mako

« Răspuns #72 : 05.Feb.2010, 12:12:01 p.m. »
Woau, acum am vazut si eu, ce simplu! Pe mine ma intereseaza un video cu front lights, as vrea sa schimb becurile cu unele cu lumina alba dar nu indraznesc sa scot suportii de frica sa nu stric ceva.Are idee cineva cum se desfac farurile din fata sa se poata schimba becurile?

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #73 : 09.Apr.2010, 03:08:39 p.m. »
Eu le-am pus in 10 min

Uite asa :

1.Scoateti alimentarea de la bec.
2.Scoateti mansonul de cauciuc ( trebuie tras mai tare ca este indesat bine  )
3.Desfaceti clema ,tinant cu mana de bec. (clema este asemanatoare unui ac de sigurantza)
4.Scoateti becul si il inlocuiti.NU atingeti becul nou cu mana , merge cu o manusa sau cu un servetel.

Pt Schimbarea becului de pozitie nu este nevoie sa scoati alimentarea.invartati doar de suportul becului spre stanga.
SX4 GLX 1.5 FWD

Offline bogogica

« Răspuns #74 : 29.Mai.2010, 08:15:23 a.m. »
Si-a montat cineva proiectoare sus pe SX-ul sau? Ma gandeam ca ar arata bine.