Autor Subiect: Suspendare permis auto  (Citit de 7674 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Suspendare permis auto
« Răspuns #40 : 15.Mai.2021, 11:27:53 p.m. »
Ai fost mai bun comunicator și negociator ca Gigi... ;)

Am recunoscut ca am gresit (am mers pe varianta ca sunt prost dar nu sunt nesimtit).
Aveam si un motiv întemeiat în opinia mea (chiar subiectiva) - ma grabeam ca era aproape ora 16 si copilul meu care atunci era la step-by-step risca sa ma astepte abandonat în fata scolii, iar eu eram undeva la 30 de km de oras.
I-am explicat frumos politistului ca daca-mi ia permisul nu-i ofera nici o satisfactie personala si oricum amenda e destul de consistenta si suficienta pentru ca sa nu fiu tentat sa o repet degraba - ca n-am tiparnita de bani acasa.
Omul a fost cumsecade si total de acord ca o amenda e mai usturatoare decât statutul meu de pieton.
Ne-am despartit prieteni, oameni suntem.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #41 : 16.Mai.2021, 12:35:31 a.m. »
Si-acum va-ntreb pe voi ca poate cineva are o experienta (neplacuta) similara: an nevoie de dovada aia emisa de politai ca sa-mi ridic permisul?
  N-ai nevoie de dovada, CI iti trebuie.
"Pustanii" sunt mai "periculosi" decat "puritanii". Cand ne-am intors de la ultima intalnire de la Corabia am avut vreo suta de km "deschizator"(un echipaj) care m-a tinut numai cu 90-100 si astepta probabil sa-i depasesc, dar n-a fost sa fie, pana l-a gasit pe unul pe contra-sens si a scos paleta si am scapat de ei. Dar am avut avantaj la consum.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jante.otel

Offline bisti

« Răspuns #42 : 16.Mai.2021, 09:43:52 a.m. »
puriSan, nu puriTan

The following users thanked this post: enicky