Daca are o problema la convertizorul de cuplu ar fi o explicatie perfect logica al acelui tremurat constant, inclusiv al opririi bruste a motorului în stationare.
https://www.auto-bild.ro/utile/cutia-de-viteze-automata-cu-convertizor-de-cuplu-cum-functioneaza-137811.html
"Construcţia unei cutii de viteze automată cu convertizor de cuplu permite ca transmisia sa fie decuplată automat de motor, atunci când turaţia acestuia scade sub o anumită valoare, nefiind necesar un ansamblu ambreiaj."
Daca apare o disfunctionalitate si nu decupleaza complet, simptomele descrise de colegul sunt perfect logice.
Chiar si cu foarte putinele mele cunostinte tehnice, imi suna asa de logic ce spui ca vreau sa cred ca asta e problema.
) Daca asa ar fi, aveti idee care ar fi costul unei astfel de reparatii si bineinteles, daca puteti recomanda un mecanic priceput, care a mai lucrat pe Suzuki Jimny?
Toti mecanicii la care am fost - si nu exagerez, mi-ar fi placut sa fie doar o exagerare - au evitat sa lucreze mai mult decat minimul necesar pe aceasta masina, spunandu-mi ca e "speciala" si nu se baga.