0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Trixi, adevar graita-i!...
Pai de ce n-ai zis ca vrei sa o inalti? Eu mi-am inaltat smartul (ofticat fiind ca suza o parchez mai repede in bucuresti pt ca la nevoie o urc si cu o roata doua pe bordura, si pt ca i-am spart cutia in niste pietre ) punandu-i arcuri de la varianta diesel (care e cu 100kg mai grea). Oare ti s-ar potrivi arcurile de swift diesel? Daca ar merge si s-ar inalta, ai putea apoi sa indesi sub masinuta 175/65R15. Eu asta am pt iarna, si sunt cu 1inch mai mari decat ce aveam standard, si la fel si fata de ce ai tu standard. Ai putea apoi sa folosesti jante standard, ieftine, usoare, si rezistente, cauciucuri ieftine, destul de usor de gasit, si nu ai mai risca folosind piese de o calitate indoielnica.
Bieleta antiruliu (piesa stock) cost de la 80 pana la 180 de roni, timpul cel mai lung de livrare este 2 saptamani pentru cea Suzuki daca nu gasesti ceva pe raft.Arcuri de coborare Apex, Merwede, H&R, Eibach, Vogtland, toate cu cu garantie pe viata, coborare de 30 sau 45mm, timp de livrare maxim 2,5 saptamani, la comanda speciala, de la 600 pana la 1000 de roni setul de 4 buc. (Eu votez cu Apex la 700 ron)Suspensie reglabila si fixa, la pret decent, FK poti cumpara pentru Splash. Parerea mea este ca pe la noi nici nu merita sa investesti in suspensii premium, avand in vedere ca nu avem drumuri pentru ele. Ambele seturi contin si arcurile aferente. Setul cu coborare fixa de 35 sau 45 mm te costa 1600-1700 roni...timp de livrare maxim o luna.NU RECOMAND pentru masina sotiei!!!!Masina e scurta, suspensiile sport cu tija scurtata sunt deosebit de dure si vei lua niste posete in cap.(doamne feri')Sunt disponibile si amortizoare Koni pt Splash la un pret mai piparat, dar macar pe langa faptul ca sunt premium, mai au si duritatea reglabila! Cost aproximativ 650ron/bucata pe fata si 450ron/bucata pe spate. Timp de livrare cam 2 saptamani.Vara eu merg cu 215/40/16 pe spate si 205/45/16 pe fata. Daca chiar vrei sa faci ceva pentru stabilitate, ti-as recomanda niste distantiere (personal eu aici as opta pt o schimbare radicala), evazarea aripilor, jante de 15 de latime 7J, pe care poti incalta gume 195-205-215 cu balonajul potrivit la fiecare marime. Distantiere disponibile pt tine sunt de la Eibach si H&R, de la 5 pana 35mm/roata, de la 400 pana la 700 de roni, garnitura cu timp de livrare maxim 3 saptamani. Evident ti-am recomandat ceea ce stiu eu, asta nu inseamna ca nu exista si altele la preturi mai bune sau mai rele Sper ca ti-am raspuns la toate intrebarile