Autor Subiect: Scandalul Piturca - DNA  (Citit de 1611 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sony

Scandalul Piturca - DNA
« : 17.Oct.2008, 10:50:50 a.m. »
Victor Pi?urc?, ridicat de pe Otopeni de procurorii DNA: "Este un mare abuz"

Citat
Victor Pi?urc? a declarat joi sear? la ie?irea din sediul DNA c? nu este vorba de o re?inere în ceea ce îl prive?te. Seec?ionerul spune c? ceea ce s-a întâmplat joi este un abuz din partea procurorilor DNA, întrucât nu a fost în?tiin?at c? trebuie s? se prezinte la Parchet.

"Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Asta e ?ara româneasc?. Simt c? e un mare abuz. Nu am fost în?tiin?at oficial c? trebuia s? m? prezint la DNA. Ei spun c? mi-au trimis cita?ie la vechiul domiciliu. Eu nu am primit nimic. Dup? o singur? cita?ie a fost emis acest mandat de aducere", a declarat el.

Selec?ionerul Victor Pi?urc? a fost ridicat de procurorii DNA, joi dup? amiaz? de pe aeroportul Otopeni, în baza unui mandat de aducere. Pi?urc? a fost dus la DNA pentru a i se prezenta documente din dosarul "Valiza". Motivul pentru care ace?tia l-au a?teptat la aeroport a fost c? antrenorul ar fi refuzat în repetate rânduri s? se prezinte la sediul DNA.

Pi?urc? nu a fost re?inut de procurori, mandatul acestora fiind de aducere în fa?a ?efului institu?iei, pentru a-i fi prezentate documentele din dosarul "Valiza". "Victor Pi?urc? nu este re?inut. Nu a fost dispus? o asemenea m?sur? împotriva sa, ci doar a fost ridicat pentru ca, în baza mandatului de aducere, s? vin?, pân? la urm?, în fa?a anchetatorilor. Victor Pi?urc? nu a dat curs mai multor cita?ii în acest sens, a?a c? s-a dispus luarea acestei m?suri", au declarat pentru Mediafax sursele citate.

Învinuit în dosarul "Valiza cu bani" de la Cluj
Antrenorul a fost pus sub învinuire de procurorii anticorup?ie, fiind acuzat de favorizarea infractorului. Pi?urc? este acuzat c? ar fi semnat, ca martor, precontractul încheiat, în fals, între Becali ?i un om de afaceri din Cluj, Radu Marino, având ca obiect cump?rarea unui teren.

Selec?ionerul se întorcea din Austria, unde asistase împreun? cu antrenorul secund al na?ionalei, ?tefan Iovan, la meciul de fotbal Austria-Serbia, din grupa a ?aptea a preliminariilor Cupei Mondiale.

Scandalul "Tri?or la cazino"
Acesta este al doilea scandal în care este implicat selec?ionerul României în mai pu?in de dou? luni. Victor Pi?urc? a fost criticat în dese rânduri pentru rezultatele ob?inute de na?ionala României, mai ales dup? înfrângerea din meciul cu Lituania, scor 0-3, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Câteva zile mai târziu, în ziua meciului cu Insulele Feroe, pe 10 septembrie, în pres? au ap?rut imagini filmate într-un cazino, cu selec?ionerul în prim plan. Potrivit înregistr?rilor, care dateaz? din 2002, Pi?urc? a tri?at la poker câteva seri la rând ?i a câ?tigat astfel aproape 170.000 de dolari. Cu ajutorul unei camere video ascunse într-un pachet de ?ig?ri, acesta vizualiza c?r?ile de joc ale dealer-ului cazinoului.

Selec?ionerul a declarat c? în spatele acestui atac se afl? Dumitru Dragomir ?i c? cei de la cazino nu aveau dreptul s? difuzeze imaginile, mai ales c? ele au mai fost f?cute public de un ac?ionar al FC Na?ional în urm? cu câ?iva ani. Totodat?, la finalul meciului cu Feroe, Pi?urc? a declarat pentru TVR c? "se pare c? a deranjat pe mult? lume calificarea la EURO 2008. Atunci au început atacurile ?i nu se vor opri, pentru c? exist? interese de grup, ale unor derbedei".

Campania electorala continua prin presupusa lupta cu marii corupti. Halal actiune de ridicare a unui cartofor de la aeroport!  :-j
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline Leutz

Re: Scandalul Piturca - DNA
« Răspuns #1 : 17.Oct.2008, 11:19:14 a.m. »
Nu stiu altii cum sunt, dar eu aseara chiar m-am uitat vreo jumatate de ora pe un canal unde erau Jiji, Paunescu, un tip Vlad Enachescu si o domnisoara moderatoare complet depasita de evenimente. Discutie despre mesterul Piturca, evident.

N-am mai ras asa de cand aveam 14 ani si era Vacanta Mare aia veche, formula in 3 insi.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019