Autor Subiect: Intrebari despre Ignis  (Citit de 2638 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Polonic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
Intrebari despre Ignis
« : 03.Mai.2011, 08:53:25 p.m. »
Buna ziua! Incep prin a va spune ca sunt nou pe forum si m-am hotarat sa postez deoarece vreau sa imi achizitionez cat mai curand un Suzuki Ignis sh din Ungaria. Acum sa incep cu intrebarile:
1. Se merita Ignis tinand cont ca este un model care nu se mai fabrica?
2. Diesel sau benzina (dpdv al fiabilitatii)? Am inteles ca motoarele pe benzina sunt foarte bune dar nu stiu mare lucru de cele diesel.
3. Motorul DDiS de 1.3 l este multijetul de la fiat? Am citit despre multijet ca ar fi avut o problema la o piesa si s-ar fi oprit productia pentru ceva timp;
4. Cum sta cu consumul modelul pe benzina? Adica un consum mai mic pentru modelul diesel dar costuri de intretinere mai mari s-ar compensa cu consumul modelului pe benzina?
5. De la cati km in sus incep sa se strice diverse piese?

Va multumesc anticipat pentru raspnsuri!

Offline cobra20

Re: Intrebari despre Ignis
« Răspuns #1 : 03.Mai.2011, 09:17:36 p.m. »
1. Eu cred ca da.
2. Am benzinara, deci despre DDis nu stiu mai nimic dar benzinara ii chiar bun
3. Da, este de la Fiat.
4. Aici depinde de mai multe lucruri: orasul in care folosesti, "marimea piciorului"  :P etc
5. Las pe alti colegi cu mai multe experiente pe Km cum sta treaba.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline AFR11

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Ignis 1.3 4x4
« Răspuns #2 : 05.Mai.2011, 03:19:19 p.m. »
Recomand cu placere Ignis,dar un diesel,consum mic,chiar daca intretinerea este un pic mai scumpa,se merita.
Are un prieten un Fiat Panda cu acelasi motor, multijet de 1.3 si este foarte multumit si de motor si de consum,cam 4,8 l in oras.
Eu am un Ignis 1.3 4x4 consuma in jur de 9.2 in oras.
Oricum cele pe benzina au un consum, putin peste media celorlalte modele, de aceasi clasa.
Cele bune.
Suzuki Ignis 1.3 4x4 Albastru metalizat 2005

Offline Polonic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3 : 07.Mai.2011, 08:43:48 a.m. »
Va multumesc pentru raspunsuri. As mai avea o nelamurire...stie cineva sa interpreteze rezultatele (erorile) date de tester?