Autor Subiect: Roata rezerva SSS  (Citit de 2715 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Duracel

Roata rezerva SSS
« : 28.Iul.2009, 08:47:32 a.m. »
Salut tuturor,

O intrebare scurta daca imi permiteti. Intentionez sa plec in vacanta in Grecia iar experienta unei pene recente (taiat cauciuc) inca ma bantuie astfel  incat as vrea sa imi cumpar o roata de rezerva de dimensiuni reduse (precum cele disponibile la vw) ce se potriveste pe SSS. Aveti idee de unde si poate la ce pret?

Multumesc,
Bogdan

razak

• Vizitator
Re: Roata rezerva SSS
« Răspuns #1 : 28.Iul.2009, 09:50:09 a.m. »
cred ca poti incerca la mitshubishi , ei au 5 * 114.3 :)

Offline gabin

« Răspuns #2 : 28.Iul.2009, 05:18:30 p.m. »
Din ce stiu mai toate masinile japoneze au dimensiunea 5*114.3, asa ca poti incerca inclusiv la Honda si Subaru ;)

Ca fapt divers, eu am de vanzare janta de SSS, daca ai nevoie vreodata...daca o zgarii, lovesti, o indoi :fluier:
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline BXXENL

« Răspuns #3 : 29.Iul.2009, 02:13:26 a.m. »
tre sa se mai potriveasca si la diametrul gaurii centrale macar. Eu am patit cu smartul, cu 4x114.3 sa fie roti care evident fiind 4x114.3 se potriveau la prezoane dar nu intrau pe centru. Mai conteaza cred si alte variabile. Cea de sx4 ti-ar fi buna? Poate iti imprumuta un coleg din oras una pt concediu.
  • SX4 1.5
Alex

Offline gabin

« Răspuns #4 : 29.Iul.2009, 08:44:09 a.m. »
cea de sx4 i-ar fi buna, numai tot asa sa nu fie mai mare sau mai mica gaura interioara. daca e mai mare, poate sa-si faca un inel de centrare si gata.
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Duracel

« Răspuns #5 : 10.Aug.2009, 05:55:01 p.m. »
In primul rand multumesc tuturor pentru raspunsuri si ajutor.

Daca se potrivesc piese de la alte modele de Suzuki mi se pare cel putin ciudat (si lipsit de bun simt) ca distribuitorul autorizat sa imi spuna ca nu exista sau se potriveste nicio roata de rezerva de dimensiuni reduse pt Sport.

Mai caut.

In alta ordine de idei ma puteti ajuta cu un sfat de unde pot achizitiona o bara spare pentru al meu Sport? Nu de alta insa la BS mi-au cerut 925RON pentru ea si mi se pare cam prea piperat...

Multumesc anticipat...

razak

• Vizitator
« Răspuns #6 : 10.Aug.2009, 08:09:16 p.m. »
bara fata sau spate?

Eu zic sa temai gandesti la bari :) Opel Astra H GTC OPC -> 3000+ ron, doar plasticul

Eu mi-am luat de pe ebay bara spate de SSS completa si m-a dus cu totul la 1000 ron, bara fata tot ebay cu tot cu grila badgeless 1500 ron.

Offline gabin

« Răspuns #7 : 11.Aug.2009, 12:40:23 a.m. »
Duracel, daca ai nevoie de o janta pt a o folosi ca roata de rezerva, am eu de vanzare man ;) preturi mici ca doar e criza :D

Offline Duracel

« Răspuns #8 : 11.Aug.2009, 11:30:39 a.m. »
Salut,

Am reusit sa avariez bara din spate. Grila este intreaga si nu are probleme. La B&S mi-au dat ca pret 925RON bara plus 500RON vopsitul. Intrebarea mea era daca credeti ca voi gasi altundeva mai ieftin.

Referitor la roata de rezerva multumesc pentru oferta insa pentru plecatul in concediu caut o roata de dimensiuni reduse (cum sunt cele pentru VW, Seat, Audi etc.). din ratiuni de spatiu limitat.

Multumesc tuturor,
Bogdan

razak

• Vizitator
« Răspuns #9 : 11.Aug.2009, 11:40:02 a.m. »
poti pune o poza te rog? sa vad daca ti-o pot repara :)