Buna seara
Sunt nou aici si am o problema cu Grand vitara mea ddis 1.9 din 2007 A mers foarte bine cu problema ca la fiecare 500 km trebuia sa complectez minim 500 grame ulei.. se vedea la furtunele interculer si aproape de turbina mereu ulei acolo precum la fiecare acceleratie brusca 2500/3000 ture vedam in spate norul de fum negru dupa care se linistea . Ieri cand am vrut sa fac o depasire am bagat mai tare piciorul acceleratie a facut un fum parca mult mai dens ca de obicei si a inceput sa sune ca o alarma de politie sau motanul in calduri foarte tare de ma uitam cum sa dispar cu sirena de pe drum putere lipsa dar fum oricat acceleram nu mai scotea dar nici svac nu avea .. Azi am desfacut cu greu turbina ..nu are ax rupt joc minor lateral sau axial (sus /jos ) corespund la invartire paletele nu freaca ..Dar ce face sa fluiere asa ami puteti spune va rog mult ?? Nu am curaj sa o bag la loc la cat am muncit sa o dau jos De unde urla asa ?? Dupa ce opresc motorul din cheie se mai aude un pic sirena Eu dau vina tot pe turbina Furtune verificate nimic fisurat nimic scos O idee mare ajutor ar fi multumesc mult