Autor Subiect: Montaj carlig remorcare  (Citit de 8313 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mak110

Re: Montaj carlig remorcare
« Răspuns #20 : 16.Dec.2023, 07:09:57 p.m. »
Multumesc,m.am linistit!
  • Suzuki Scross 2021

Offline bisti

« Răspuns #21 : 16.Dec.2023, 07:16:07 p.m. »
Pune ceva acolo pe bara, o bucata de izolier band sau o frunza ceva si vezi dupa.

Offline ntire2000

« Răspuns #22 : 16.Dec.2023, 10:01:54 p.m. »
Am montat și eu azi cârligul de remorcare în particular.Instalatia o voi monta după ce mașina(Scross 2021) iese din garantie.A costat puțin peste 1000 de lei cu tot cu transport.Ca firma, este AutoHak.Nu a decupat nimic din fusta de jos.Bara este aliniata..Cu toate asta am o mica problema cred cu camera..Voi pune o poza..Nu.mi dau seama ce este acea zona gri din coltul de jos a pozei..ca un triunghi La camera nu am umblat niciodată.Nu se vedea nici numărul asa de evident.Am o problema sau am eu stoluri?

A mai fost acum doi ani o discutie similara la Vitara.
Pâna la urma s-a dovedit ca ni s-a parut tuturor, camera este în pozitia corecta (cam la fel se vede numarul si la Vitara - daca doresti pot sa fac mâine o poza ca sa te relaxezi  :D).
In plus, camera nu se poate regla, vine încapsulata într-un suport care se prinde pe caroserie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Mak110

« Răspuns #23 : 16.Dec.2023, 10:29:12 p.m. »
Am luat o pastila de valeriana. =))Am zis ca mecanicul a făcut ceva dar el nu s a atins de camera.Acum urmează sa lipesc capacul cu Mamut.La fosta masina au furat acel căpăcel ce acoperă cuiul.Macar le dau de lucru..
  • Suzuki Scross 2021