Autor Subiect: Garda la sol Swift  (Citit de 1937 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dacian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Târgu Mureș
Garda la sol Swift
« : 17.Feb.2021, 06:58:30 p.m. »
Buna ziua, bine v-am găsit!
Îmi place foarte mult Suzuki Swift, a fost pentru mine dragoste la prima vedere. Acum a venit vremea unei noi achiziții și vreau să incerc și o japoneza după atâta Dacia, audi și vw. Ce mă îngrijorează puțin este garda la sol care e specificata de 12 cm. Am mai condus o Toyota aygo cu garda da 12,1 cm și mi s-au părut extrem de joasă. Ați avut probleme la borduri sau gropi? Sau merita sa dau 1700 euro în plus pentru un sistem allgrip care vine și cu o gardă de plus 2 cm?
  • Dacia Duster 1.6 16v

Offline shpeedy

Re: Garda la sol Swift
« Răspuns #1 : 17.Feb.2021, 07:07:22 p.m. »
Nu scrie nimic p'acilea ca ar fi 14cm garda pentru Allgrip - tot 12...

Dar nu mai bine un 18cm cu Ignis?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabi males

« Răspuns #2 : 17.Feb.2021, 09:03:48 p.m. »
Salut! Mașinuța mea are cam aceeași gardă la sol. Pot urca bordurile fără probleme. În plus, dacă te vei uita în jurnalul meu de bord, vei vedea pe unde am fost cu ea și singurul accesoriu ce a cedat a fost scutul motor.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline dacian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Târgu Mureș
« Răspuns #3 : 17.Feb.2021, 09:27:48 p.m. »
Nu scrie nimic p'acilea ca ar fi 14cm garda pentru Allgrip - tot 12...

Dar nu mai bine un 18cm cu Ignis?!
E adevărat, nu scrie nicăieri că ar fi garda mai mare la allgrip dar mi s-au spus la reprezentanta și am auzit acest lucru în niste teste pe YouTube. Pare credibil deoarece în fișa tehnică  Swift allgrip este cu 2,5 cm mai înalt și asta nu poate veni decât de la garda la sol.
Mă gândesc la Ignis de vreo doi ani dar totuși îmi place mai mult swiftul.
  • Dacia Duster 1.6 16v

Offline saureign

« Răspuns #4 : 19.Feb.2021, 02:14:28 p.m. »
Salut.
Caroseria de la Swift Allgrip este mai inaltata cu 2.5cm fata de modelul standard. Garda la sol este aceeasi - 12 cm - din cauza diferentialului de la puntea spate, doar acolo este aceasta garda. In rest, masina este destul de inaltata, asa ca poti ataca bordura normala fara probleme.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy, toma