Autor Subiect: Intretinere caroserie  (Citit de 21309 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: Intretinere caroserie
« Răspuns #20 : 20.Nov.2010, 08:16:00 p.m. »
Ca o remarca pot sa va zic ca , daca folositi WS Platinum cu ce dau eu pe Suzy odata la 3 luni , trebuie sa o stergeti cu laveta de microfibra dupa fiecare ploaie . Nu prinde apa pe ea dar ramin numai bule de apa care trebuie inlaturate . Nemtii precizeaza ca lacul protector aplicat are efect impotriva ploilor acide , impotriva efectului solar si trebuie aplicat in principiu odata pe trimestru .                               
« Ultima Modificare: 20.Nov.2010, 08:19:40 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline cristidav

« Răspuns #21 : 06.Iun.2012, 09:52:49 a.m. »
Imi spune si mie cineva cu ce sa curat gainatul de pe masina ? Din cand in cand, cate un porumbel isi lasa surpriza pe masina mea. E suficient putina apa sa inmoaie, apoi sa curat, sau sa dau cu ceva detergent, lichid de parbriz, etc ? :)
Mersi !
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Daniel42

« Răspuns #22 : 11.Iun.2012, 08:18:00 p.m. »
Avind in vedere ca zona ta este frecventata de porumbei trebuie sa fii mai atent pe geam cind apare surpriza .  :D Apoi nu-ti ramine decit sa cobori la masina cu ceva apa si sa cureti la umed gainatul .  ;) Daca al lasi mai multe zile in soare ca vecinii mei care sunt mai comozi si se hlizesc ca niste fraieri , o sa observi ca in timp dejectia de pasare are un efect pe caroserie ca si acidul .  :( Fiecare are ce isi doreste .  :)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline macmat

« Răspuns #23 : 12.Iun.2012, 12:09:57 a.m. »
:( Fiecare are ce isi doreste .  :)
Doamne-ajuta !! :popa: