Salutare,
apelez la voi in speranta ca pot rezolva o problema care ma frustreaza rau. E vorba de Suzuki Sx4, 2010, 1.6 benzina.
Am avut niste sunete la articulatii acum cateva luni, am fost la constatare si era un arc rupt. Am schimbat arcuri, amortizoare (ca se dusese cel de pe partea cu arcul rupt), bucse, bielete, capete de bara, bascule cu pivoti (astia erau dusi) etc etc. de m-a uscat.
Totul super, pana dupa o luna cand a inceput iar sa troncane la denivalri mici repetate. La obstacole mai mari nu se aude nimic, dar daca e o zona cu o piatra cubica sau zgrumturi, se aude un sunet ciudat. MEntinez ca merg cu masina ca o printesa, incetinesc la toate limitatoarele, foarte incet la borduri, gropi etc.
Sincer nu vreau sa ma intorc unde am facut lucrarile, ca nu am incredere. M-am intors o data la ei, au ridicat masina si mi-au aratat ca totul e strans bine si arata cum trebuie si mi-au spus ca nu stiu de la ce poate fi.
Ciudat e ca dupa ce am mers pe un drum de tara cu denivelari, masina "s-a reparat singura". A mers perfect cam o luna. Ca si cum o anume piesa s-a asezat unde trebuie. Apoi a inceput iar.
Aveti idee de un service, un mecanic bun care sa se priceapa la masina asta sa rezolv problema, ca am dat o gramada de bani pe lucrarile astea si ma enerveaza rau
)? (Bucuresti)
Multumesc.